Voorjaars- schoonmaak

De lente staat voor de deur, dat betekent tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

Het is voorjaar!
Buiten wordt het langzaamaan warmer, het is langer licht en in de vroege ochtend hoor je de vogeltjes weer fluiten. Het is heerlijk om ramen en deuren open te gooien en aan de slag te gaan met je voorjaarsschoonmaak. Wij geven je wat tips & tricks om je huis helemaal voorjaarsklaar te maken.

Schoonmaken
Frisse lucht buiten en frisse geuren binnen! In de keuken ontdooi je je vriezer, reinig je de koelkast én vergeet de oven en magnetron niet. Ook je ramen zijn na alle regenbuien van de afgelopen periode toe aan een sopje. Gebruik hiervoor de producten van Marcel’s Green Soap. Het Nederlandse merk dat volledig Eco-vriendelijke producten produceert. Je vindt deze producten bij o.a. Kruidvat, Etos, de Jumbo en de Albert Heijn.

Opruimen
Een voorjaarsschoonmaak is ook een mooi moment om je wintergarderobe om te wisselen voor je lente- en zomergarderobe. Bekijk eerst wat je hiervan nog écht nodig hebt. Heb je het kledingstuk het afgelopen jaar niet gedragen? Dan is het misschien tijd om er afscheid van te nemen of iemand anders er blij mee te maken. Bij H&M kan je je oude kleding inleveren in ruil voor een kortingsvoucher die je voor je volgende aankoop weer kunt gebruiken. Voor de wintergarderobe die je tot volgend jaar wilt opbergen, kan je bij Blokker of HEMA vacuüm opbergzakken halen. Dat scheelt enorm in ruimte!

Zen
Na een dag poetsen, boenen en opruimen is het tijd om te relaxen en te genieten van je harde werk. Naast de frisse schoonmaakgeurtjes, fris je je huis extra op met een lekker luchtje. Loris heeft een lijn met geurkaarsen en -stokjes en roomsprays. Deze ruiken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens heel stylish uit. Of loop eens binnen bij Rituals. Naast de heerlijke geurtjes voor je lijf, hebben zij ook voldoende keus voor je huis.