Dagelijks aanbod

Jumbo

Bezoekers en inwoners van Utrecht kunnen in deze uitgebreide gemakswinkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is.

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie en is actief in Nederland en België. Jumbo telt momenteel zo’n 670 supermarkten, waaronder acht Foodmarkten, en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Tevens voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden.

In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo ook aan huis en op het werk leveren vanuit Jumbo Rijnkade Utrecht. Via de website of app van Thuisbezorgd.nl kiezen klanten naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten, ook uit verschillende dranken, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Save Icon selectedSave Icon
Jumbo

Jumbo

open iconOpen
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

DEALS
Jamin
Open
Boots
Open

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!