Het grootste winkelcentrum van Nederland

Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is strategisch gelegen tussen de oude binnenstad en het Centraal Station. De renovatie heeft het winkelcentrum nog moderner en aangenamer gemaakt. Shoppen doe je bij meer dan 110 winkels en een hapje eten kan bij één van de 30 restaurants. Hoog Catharijne is het winkelcentrum met de ruimste openingstijden in Nederland en is het enige winkelcentrum waar je, sinds de opening van de Singel in september 2020, met je bootje onderdoor kunt varen! Naast shoppen is er in de omgeving van Hoog Catharijne ook nog veel te doen. Zo biedt TivoliVredenburg de mogelijkheid voor een gezellige avond bij een concert van je favoriete band of ga naar de nieuwste film bij bioscoop Kinepolis. Hoog Catharijne is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan in één van de 6 parkeergarages. Het is geen verrassing dat Hoog Catharijne in de loop der jaren een groot aantal prijzen heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Jaarprijs 2019 van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW).
mall-image
manager

Rinus Griep

Center Director

Contact

Het winkelcentrum in cijfers

icon

114

Winkels

Bekijk meer
icon

27

restaurants

Bekijk meer
icon

1973

Opening winkelcentrum

images

Alle services

Een betrokken centrum

mall-imagemall-imagemall-image

Hoog Catharijne maakt deel uit van de Klépierre Group, wiens toewijding en bijdrage aan de planeet, lokale gemeenschappen en haar mensen tot uiting komt in de activiteiten en initiatieven die elke dag in onze winkelcentra in heel Europa worden georganiseerd.

Al deze acties hebben hun vruchten afgeworpen en zijn zichtbaar in zowel technische verbeteringen als in solidariteitsinitiatieven.

Vanaf 2019 hebben de winkelcentra van de Klépierre Group o.a. het volgende bereikt:

- In de gemeenschappelijke ruimtes is het energieverbruik sinds 2013 met 29% afgenomen.

- Is er 93% duurzame elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes opgewekt.

- Is 93% van het afval hergebruikt.

Ook Hoog Catharijne heeft bijgedragen aan deze prestaties!