Mode

Swarovski

Sinds 1895 heeft de kunst van het kristalslijpen van Daniel Swarovski’ het bedrijf gedefinieerd. Zijn eeuwige passie voor innovatie en ontwerp heeft dit doen uitgroeien tot het grootste sieraden- en accessoiremerk ter wereld. De familie heeft deze traditie voor het leveren van prachtige dagelijkse stijl voor vrouwen over de hele wereld in de moderne tijd voortgezet.

Vanaf de eerste inspiratiebespreking tot de lancering van de collectie is het creatieve proces van Swarovski uniek in zijn soort. Met een focus op trendcuratie, design en zinvolle branding, vertelt elk stuk een verhaal en belichaamt het meer dan 120 jaar meesterlijk vakmanschap. De voortdurende evolutie van materialen en technieken maakt Swarovski de leider op het gebied van kristalgeslepen creaties.

Swarovski zal 4 april openen in Hoog Catharijne!

swarovski-791

Swarovski

close iconGesloten
hours
DEALS

Nieuwe collectie van Swarovski

Ervaar de speciale collectie van Swarovski ter ere van het 125-jarig jubileum! Ga glamoureus gekleed door te kiezen voor dit juweel. In deze nieuwe collectie staan blauwe elementen centraal, voor een dagelijkse stijl of voor speciale gelegenheden.

Permanent aanbod

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Ecco
Gesloten
Timberland
Gesloten

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!