Huis & Tuin
Lifestyle & Entertainment

Sostrene Grene

Alle producten van Søstrene Grene Hoog Catharijne hebben een elegante en vrouwelijke uitstraling die het dagelijkse leven opfleurt en hebben altijd redelijke prijzen. Søstrene Grene is in alle opzichten gebaseerd op sterke familiewaarden, wat betekent dat de klanten vertrouwen in de producten moeten kunnen hebben.

In 1973 begon het verrassende avontuur van Søstrene Grene in Aarhus, Denemarken. Het verhaal gaat over de twee al wat oudere gezusters Grene, Anna en Clara, die met passie kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven creëren. Anna en Clara vinden in zelfs de kleinste dingen schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met anderen delen. Daarom zijn ze een winkel keten begonnen met een heel bijzondere sfeer.

Het moet zijn alsof je in een oase terechtkomt voor een korte onderbreking van het drukke leven van alledag. Op die manier proberen de gezusters een achtergrond te creëren voor wonderbaarlijke belevenissen en aangename uurtjes. Belevenissen die mensen uitdagen om hun fantasie uit te leven en op onderzoek uit te gaan. Zoals Anna vaak zegt: “met een nieuwsgierige en creatieve geest kunnen zelfs de kleinste dingen heel wonderbaarlijk worden”.

De gezusters ontwikkelen met veel passie nieuwe designs op het gebied van onder meer woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, hobby’s, koken en speelgoed voor de kleintjes. Søstrene Grene Hoog Catharijne ontvangt iedereen week een groot aantal nieuwe artikelen, waarvan er veel slechts gedurende een korte periode worden verkocht. Verandering doet goed, zoals Clara zegt, hoewel er ook wel producten tot het vaste assortiment behoren.

Save Icon selectedSave Icon
Sostrene Grene

Sostrene Grene

open iconOpen
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

CASA
Open

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!