Livera_2
Mode

Met deze nieuwe winkel, een nieuw winkel concept, komt Livera een stap dichterbij om nog meer vrouwen kennis te laten maken met Livera en haar prachtige lingerie, bad- en nachtmode. Met het nieuwe winkel concept wil Livera vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Niet alle vrouwen vinden het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In de nieuwe winkel is rekening gehouden met de wensen van vrouwen en zorgt Livera dat vrouwen zich welkom en op hun gemak voelen. Grotere paskamers, zachter licht, lekkere koffie en een tafel met lades waarin de BH's op maat liggen.

Livera verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de nieuwe collectie die vanaf maart 2019 in de nieuwe winkel te koop is. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie A-merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.

Drop & Loop

Bij Livera kan je nu ook je "oude"textiel inleveren. In samenwerking met Drop & Loop zamelt Livera in zes van hun vestigingen textiel in, zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. Meer weten? Kijk dan op de website van Drop & Loop.

Save Icon selectedSave Icon
Livera_2

Livera

close iconGesloten
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Intimissimi
Gesloten
Lucardi
Gesloten

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!