Mode

Hunkemöller

Geen vrouw is hetzelfde, geen lichaam is hetzelfde. Juist die verschillen maken het kiezen van lingerie zo persoonlijk en zo belangrijk. Hunkemöller Hoog Catharijne heeft passende lingerie voor iedereen, maar ook voor elk moment en elke stemming. Het assortiment bestaat uit een basic collectie, een invisible collectie die mooi te dragen is onder strakke kleding en natuurlijk ook luxe lingerie.

De lingerie van Hunkemöller wordt exclusief ontworpen en geproduceerd. Zo kunnen zij perfect inspelen op jouw wensen. In het assortiment vind je bh’s in de maten AA t/m G. Het hele jaar door vind je de basiscollectie bij Hunkemöller. Daarnaast presenteren ze iedere maand een uitgebreide nieuwe collectie.

Bij Hunkemöller Hoog Catharijne wordt heel servicegericht met klanten omgegaan. Dit kan je voelen aan de warmte en vertrouwelijke sfeer in de winkel. De medewerkers geven je graag was advies of pakken een gekocht artikel of cadeaubon extra feestelijk voor je in. Daarnaast heeft Hunkemöller een eigen klantenkaart waarmee je voor fikse kortingen kunt sparen. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.

Save Icon selectedSave Icon
Hunkemöller

Hunkemöller

open iconOpen
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Nike
Open

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!