Gezondheid & Beauty

Bij Hizi Hair Hoog Catharijne kun je vanaf het voorjaar 2022 7 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Onze haarstylisten gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haarbehandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen, maar letten we bijvoorbeeld ook op de vorm van je gezicht en kleurtinten in je haar en huid. Aan de hand van dit advies maken we een prijsafspraak, zodat er voor jou geen verrassingen achteraf zijn. 

Een bezoek aan Hizi Hair Hoog Catharijne is echt een momentje voor jezelf. Zo kan je bij ons genieten van een ontspannende wasmassage in een van onze massagestoelen. Standaard bij jouw behandeling! Op zoek naar producten om jouw haar thuis te verzorgen of stylen? Je vindt in onze salon een uitgebreid assortiment met professionele haarproducten van merken als Olaplex, Kérastase en L’Oréal Professionnel. Kortom: alles voor een mooie, frisse en gezonde coupe onder 1 dak!

Mensen mooier maken. Dat is waar we bij Hizi Hair voor staan. Ben je een keer minder tevreden? Geen probleem! Bij Hizi Hair hebben we de ‘Mooi haar garantie’. Dat betekent dat we altijd kosteloos op zoek gaan naar een oplossing, zodat jij alsnog stralend de salon verlaat. 

Ontdek tot slot onze Hizi Hair Card! Met deze kaart ontvang jij een jaar lang 10% korting op alle behandelingen en 30% korting op het gehele assortiment professionele haarproducten. 

Nieuwsgierig? Met onze ruime openingstijden hebben we vast nog een plekje voor je vrij! Het maken van een afspraak kan heel makkelijk online, maar even bellen of binnenlopen mag natuurlijk ook. Meer weten? Bezoek www.hizihair.nl.

Hopelijk tot snel!

De haarstylisten van Hizi Hair Hoog Catharijne 

 
Save Icon selectedSave Icon

Hizi Hair

close iconGesloten
hours

Dichtstbijzijnde parkeerplaats::
Hoog Catharijne P5

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Etos
Open
DEALS
Inglot
Open

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!