Beauty- en nagelsalon
Gezondheid & Beauty

Aever Clinics biedt haar klanten de beste niet-invasieve huidbehandelingen, met behulp van de nieuwste state-of-the-art technologie, apparaten en producten op de markt. Meer dan een kliniek, heeft Aever Clinics de missie om een wereld te creëren waarin iedereen eruit kan zien en zich kan voelen zoals hij of zij dat wil. De behandelmogelijkheden zijn laserontharing, tatoeage verwijdering, body toning, cosmetische injectables en een breed aanbod aan huidbehandelingen zoals microneedling, LED Licht Therapie, microdermabrasie, Hydrafacial behandelingen, chemische peelings, vaat- en pigment laserbehandelingen.

 

Aever Clinics is opgericht vanuit de overtuiging dat schoonheid, zelfvertrouwen en welzijn voor iedereen toegankelijk en betaalbaar dienen te zijn. Wij zorgen voor beste diensten tegen de laagste prijs, inclusief een zeer klantvriendelijke prijsgarantie: als u een behandeling vind binnen een straal van 5 km van één van onze klinieken - die gebruik maakt van hetzelfde apparaat of product - tegen een lagere prijs, zullen wij deze prijs matchen.

 

Het team van getrainde, betrouwbare en BIG-gecertificeerde artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten brengt een schat aan ervaring mee naar elke behandeling, zodat elke klant persoonlijke aandacht en optimale resultaten krijgt. 

 

U kunt meer te weten komen over Aever Clinics op onze website: www.aeverclinics.com en Social Media @aeverclinics.

Save Icon selectedSave Icon
Aever Clinics

Aever Clinics

open iconOpen
hours
DEALS

Gratis body toning behandeling

09/05/24 - 09/07/24

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK