Terug
Vuelta Fitting

Vuelta Weekend | Hoog Catharijne

V𝗔𝗠𝗢𝗦 𝗨𝗧𝗥𝗘𝗖𝗛𝗧! 
La Vuelta komt in augustus 2022 naar Nederland! Tijdens La Vuelta koersen internationale toprenners door het Nederlandse landschap. En zo ook door Utrecht! Kom jij ze aanmoedigen? 

Evenement in Hoog Catharijne
Om dit te vieren kunnen kids op 4 en 11 augustus in Hoog Catharijne een eigen parcours rijden tussen 15.00 en 20.00 uur in de Stijlkamer! Door het rijden van het parcours maak je ook nog eens kans op toffe prijzen! Zien we jou dan? 

Ploegenpresentatie
Donderdag 18 augustus rond de klok van 18:00 uur worden de 23 teams gepresenteerd tijdens de ploegenpresentatie van La Vuelta 2022. De renners starten buiten de Stadskamer van Hoog Catharijne en fietsen daarna door het winkelcentrum naar het Vredenburgplein. Daar worden de teams op het podium gepresenteerd.

Tijdens de live tv-presentatie komen de teams één-voor-één het podium op en worden de renners voorgesteld aan het publiek. Dit belooft een groot feest te worden met optredens vanaf circa 16:00 uur. Deze vinden voor én na de ploegenpresentatie plaats. Nadat de ploegen zijn gepresenteerd op het Vredenburgplein, stappen zij in een boot en varen zij de Singel rond!

Ook in Hoog Catharijne staat er van alles te gebeuren! Zo is er een DJ en delen onze hostessen speciale Vuelta / Hoog Catharijne bandjes uit.

Bekeractie Bread & Co
Ook delen onze hostessen op 18 augustus tussen 16.00 en 20.00 uur en op 19 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur speciale bekers uit. Op vertoon van deze beker ontvang je een kopje koffie, thee of chocomel voor maar liefst 1 euro! De actie loopt van 18 tot en met 21 augustus en is alleen geldig bij kleine warme dranken bij Bread & Co in de Stadskamer.

Aankleding
Uiteraard maken we het ook gezellig in Hoog Catharijne met decoratie en zorgen we voor speciale Vuelta aankleding voorafgaand en tijdens de Vuelta!

Wil jij meer weten over de etappes op 19 en 20 augustus? Bekijk dan de website van de Vuelta.