Mode & Asccessoires

Voorjaarstrends in Hoog Catharijne

Hangt jouw kledingkast nog vol met dikke jassen en wollen truien? Dan is het de hoogste tijd om te ontdekken welke lentetrends jouw garderobe kunnen opfleuren. Met de nieuwste modetrends zie je er hip en stijlvol uit én ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hoog Catharijne zet de leukste trends voor je op een rijtje. Van vrolijke printjes tot pastelkleuren: de trends van dit voorjaar laten je de winter spontaan vergeten!

De bodywarmer

De bodywarmer

De bodywarmer wordt hét trending item van 2022. Deze klassieker is stijlvol, makkelijk te combineren en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Je kan hem zowel in de winter als in de zomer dragen, een perfecte investering dus. Is ons Hollandse lenteweer toch nog net wat te koud voor korte mouwen? Draag er dan een longsleeve onder. Wordt het steeds warmer? Geen probleem, doe er een leuke blouse of T-shirt onder.

De microrok

De microrok

Is het een rok? Is het een broekriem? De term minirok is wat “te groot” voor deze modetrend van lente/zomer 2022: micro komt eerder in de buurt. Vele ontwerpers en modehuizen kondigden de return van deze 00's trend al aan en ook de voorjaarscollecties van de winkels in Hoog Catharijne hangen er vol mee. Combineer het rokje met een oversized shirt, kabeltrui of kies voor een vrouwelijke blouse.

Drukke printjes

Drukke printjes

Met fleurige bloemenprints, zeemeerminnen, hartjes, zonnetjes, panters en jungle dessins spat het lentegevoel van de nieuwe kledingcollecties af. Ook de vrolijke streepjes en de tie-dye-trend zijn een absolute musthave voor jouw kledingkast dit seizoen.

Pasteltinten

Pasteltinten

In het voorjaar van 2022 mogen de pastelkleurtjes niet ontbreken. Pastels zijn én blijven voorlopig super hip. Kies voor een pastelkleurige trui, jurk of accessoire. Deze zijn perfect te combineren met wit, zwart en grijs en zorgen voor een zachte en frisse look. Als je van een gewaagde look houdt, kies dan voor een pastelkleurige suit.

Trenchcoat met een twist

Trenchcoat met een twist

Een klassieke, beige trenchcoat gaat nooit uit de mode. Zo blijkt opnieuw uit de catwalktrends van 2022. Zowel klassieke trenchcoats als exemplaren met een twist worden weer ultrapopulair: de komende seizoenen spelen we met vormen, prints en verrassende toevoegingen. Combineer hem met een lichte jeans en een coole sneaker en deze lente ben jij niet meer te stoppen!