Nieuw in Hoog Catharijne: Vascobelo!

Antwerpen is de thuisbasis van Vascobelo en ook de stad met de meest uitgebreide koffievoorraad. De geschiedenis van Vascobelo gaat terug tot pater De Roeck, die altijd een koffieliefhebber is geweest en ook beste vrienden met een beroemde koffiehandelaar in de Antwerpse haven was. Door deze vriendschap werd de familie continu voorzien van vers gebrande koffie van de beste landgoederen over de hele wereld.

27 jaar geleden richtte De Roecks zoon Marc De Roeck Vascobelo op en ontwikkelde toen de bekroonde blend: de Vascobelo “Le Roi”. Maar Vascobelo is niet enkel een Belgisch koffiebedrijf. In plaats van klanten te vertellen wat ze moeten doen, hebben zij besloten een eigen versie van de 'ideale' Vascobelo Coffee-ervaring te bouwen. Hiermee werden de Café-Brasseries geboren. Tegenwoordig zijn de Vascobelo Café-Brasseries populaire plekken waar vrienden elkaar ontmoeten, zich thuis voelen en een glimp opvangen van de dingen waar het bedrijf voor staat: warmte, inclusiviteit, relaxte verfijning en plezier.

Inmiddels heeft Vascobelo 28 vestigingen geopend, in Nederland, Duitsland en Spanje. Deze prachtige locatie in Hoog Catharijne, is de 29e. Je vindt Vascobelo in de Stadskamer in Hoog Catharijne en kunt hier terecht voor ontbijt, soepen, salades, kleine hapjes, maar natuurlijk ook fantastische Belgische koffie én bier.