Terug
HC_Blog_Feb_20224

De leukste Valentijnscadeaus in Hoog Catharijne

De leukste Valentijnscadeaus in Hoog Catharijne

Elke dag vieren we de liefde, maar op 14 februari pakt Hoog Catharijne groots uit! Valentijnsdag is dé dag om jouw vriend of vriendin maar ook je vader, oma of lievelingstante te verrassen. Dé dag om jouw liefde voor hen nog eens extra te benadrukken. Haal die romanticus in jezelf naar boven en scoor een mooi en liefdevol cadeau. Nog geen inspiratie? Lees snel verder! 

Liefde gaat door de maag
Maak op 14 februari jouw favoriete persoon blij met een zoete verrassing. Wat is er nu romantischer dan een doosje overheerlijke chocoladebonbons? In Hoog Catharijne hebben we een enorm aanbod aan de leukste chocolade cadeaus. Scoor een chocoladehart bij Coco & Sebas, stel zelf jouw eigen feestbox samen bij Leonidas of verras jouw Valentijn met de onweerstaanbaar zachte Lindor bonbons van Lindt.

Laat je betoveren

Laat dit jaar met Valentijnsdag zien hoe speciaal iemand voor je is met een prachtig sieraad. Diverse ondernemers vieren deze periode de liefde met de meest hartverwarmende sieraden. Laat zien hoeveel je om de ander geeft met de collectie van romantische cadeaus van Swarovski. Ontdek tijdloze sieraden, horloges en schitterende accessoires die perfect zijn voor Valentijnsdag, een aanzoek of als je zomaar iets wilt geven. Wil je een klein en persoonlijk sieraad cadeau geven? Bekijk dan eens de Valentijn bedels van Pandora! Een speciaal cadeau, recht uit het hart.

Liefde in een flesje
Een verleidelijke parfum is een ideaal cadeau voor Valentijnsdag. Verspreid een extra portie liefde en betover je partner met een van de geuren van Douglas. Je vindt er de lekkerste parfums; om cadeau te doen, cadeau te krijgen, liefdesbrieven mee te bestuiven, of gewoon lekker zelf aan te ruiken. Een parfum brengt veel emoties met zich mee. Laat jij jouw geliefde zich chic, zelfverzekerd en mooi voelen met jouw cadeau? 

Nog meer inspiratie nodig voor het beste Valentijn cadeau ooit? Bekijk dan onze video op Instagram en TikTok en zorg dat jouw geliefde 14 februari 2022 nooit zal vergeten. 
Hoog Catharijne wenst je een fijne Valentijn!