Super Mario-min

Super Mario in Hoog Catharijne

Speel op 1 en 2 april Super Mario-games in Hoog Catharijne

Ontdek de avonturen van Super Mario bij Hoog Catharijne op zaterdag 1 april en zondag 2 april. Maak kans om een Nintendo Switch en de game Mario Kart 8 Deluxe te winnen!

Kom naar de Stijlkamer op 1 en 2 april en speel tegen vrienden of familie en race je een weg naar de overwinning met Mario Kart 8 Deluxe. Ontdek de verschillende circuits van de Circuit-uitbreidingspas. Maar misschien is het redden van Sprixieland of Prinses Peach meer iets voor jou. Dat kan ook in Super Mario 3D World of Super Mario Odyssey! 
Natuurlijk kan de klassieker New Super Mario Bros. U Deluxe niet ontbreken, deze zal dan ook gespeeld kunnen worden. 

Ben je uitgespeeld? Maak dan een foto in de Mario Kart Photobooth, test je kennis met de Super Mario quiz of  verzamel Super Mario Panini stickers. Heb je één spel gespeeld, dan ontvang je één sticker. Speel je alle vier de spellen, ontvang dan een Panini stickerbook!

Maar dat is nog niet alles! 

Ben jij een Hoog Catharijne Premium Member? Dan maak jij de hele maand april kans op een Nintendo Switch console met Mario Kart 8 Deluxe! 
Hoe? Scan jouw bonnen, verkregen in Hoog Catharijne, in de app in en maak kans! Hoe meer bonnen je scant, hoe meer kans je maakt. Doe je mee? 

Nog geen member, maar wil je wel mee doen? Download dan de app via deze link