Terug
Siebel Vespa

Shoppen bij Siebel? Maak nu kans op een VESPA!

Het is feest bij Siebel Juweliers! Tot en met 30 november maak jij namelijk kans om een unieke Siebel Vespa te winnen ter waarde van €3850. Daarnaast geeft Siebel tot het einde van de maand elke week een prijs weg met een minimale waarde van €30. En om het nóg feestelijker te maken organiseert het merk van 27 tot en met 29 oktober de FRIENDS & FAMILY dagen, waarbij je met exclusieve kortingen kunt shoppen. 

Hoe maak ik kans op de Vespa?

Om kans te maken op de Vespa meld je je eerst aan via de site van Siebel. Volg deze link om je aan te melden. Start vervolgens met het verdienen van punten door diverse taken te voltooien. Elke punt die je verdient, is een lot waard. Hoe meer loten je hebt, des te meer kans je maakt op die unieke Siebel Vespa. Voor de wekelijkse updates is het van belang je mail goed in de gaten te houden. En geloof ons… dit wil je niet missen! 

De winnaar wordt uiteindelijk op 30 november door een notaris bekendgemaakt in één van de Siebel filialen.

FRIENDS & FAMILY

Van 27 t/m 29 oktober organiseert Siebel Hoog Catharijne de FRIENDS & FAMILY dagen. Tijdens deze dagen shop je de mooiste sieraden en accessoires met exclusieve kortingen. Zo scoor je 20% korting op alle horloges, maar krijg je ook 35% korting op alle sieraden. Dat is pas een goede deal! 

Enkele uitsluitingen en uitzonderingen: Budha to Budha, Pure, speciale bestellingen, service artikelen, gaatjes prikken en reparaties. Korting is niet geldig i.c.m. met andere kortingsbonnen.