Terug
Pindakaas afbeelding 1920x580

Pindakaasdag! Win een workshop pindakaas maken bij de Pindakaaswinkel

Pindakaas lovers opgelet! Aanstaande maandag is het Nationale Pindakaasdag en om dit te vieren maak jij kans op een workshop pindakaas maken bij de Pindakaaswinkel in Hoog Catharijne. 

Hoe doe ik mee?

Je hebt tot en met 24 januari de tijd om een foto ín of van de Pindakaaswinkel in Hoog Catharijne te maken. Upload deze foto in je Instagram stories en tag @depindakaaswinkel en @hoogcatharijne. De leukste foto wint!

Wat kan ik precies winnen?

Ben jij de winnaar? Lucky you! Jij hebt namelijk een workshop voor 2 personen gewonnen bij de Pindakaaswinkel in Hoog Catharijne. Tijdens deze workshop leer je alles over pindakaas, je kunt je eigen proeverij houden en maakt zelfs een unieke pindakaassmaak. Als jouw smaak dan ook nog eens als beste uit de test komt, ontvang je daarnaast een mooie pindaprijs. 

Let op! Door de huidige coronamaatregelen kunnen de workshops tijdelijk niet doorgaan. Bij groen licht van de overheid bepaal je samen met de Pindakaaswinkel een geschikte datum en tijd voor de workshop. 

Acties bij de Pindakaaswinkel

In 2017 riep de Pindakaaswinkel deze feestelijk Nationale Pindakaasdag in het leven en ook dit jaar wordt er weer uitgebreid aandacht aan gegeven. Dit hele weekend kun je diverse pindakaassmaken komen proeven in de winkel, je kunt zelfs je eigen smaak/toppings samenstellen en ook de kleine pindabazen kunnen een prijs winnen door een mooie tekening in te kleuren.

Kom jij dit weekend langs? Leuk! En vergeet dan zeker niet een mooie foto voor op Instagram te maken!