Vind jij alle paasmandjes?

Het is bijna Pasen en dat betekent mooi versierde paastakken, lekker paasontbijt met het gezin,eieren versieren en... eieren zoeken!

Dat doe je bij Hoog Catharijne dit jaar digitaal. Wij hebben namelijk op drie verschillende pagina's op onze website een paasafbeelding verstopt. Weet jij ze alle drie te vinden? Vul dan hieronder de titels van de pagina's in en je maakt kans op één van de drie Hoog Catharijne Gift Cards t.w.v. € 50,-!

 

3 HINTS

Natuurlijk sturen wij je niet zomaar op zoektocht. Voor elke pagina krijg je van ons één hint, dus in totaal drie. De eerste krijg je vast cadeau:

Hint 1De recycle wall, inleveren lege batterijen en de Made Blue Foundation; op deze pagina lees je álles over hoe Hoog Catharijne bijdraagt aan een duurzaam Utrechts stationsgebied.

Hint 2 krijg je van ons in de nieuwsbrief van 27 maart (dus schrijf je snel in) en Hint 3 geven wij je op 29 maart op Instagram

Je hebt tot en met maandag 1 april (geen grapje) om je antwoorden vervolgens door te geven en zo kans te maken op één van die drie Gift Cards.
Dinsdag 2 april nemen wij per e-mail contact op met de winnaars. 

Veel succes met de speurtocht en een hele fijne Pasen!

Groeten,
Team Hoog Catharijne