Terug
HC_Blog_Nov_20223

Deze winkels en restaurants zijn nieuw in Hoog Catharijne!

11 November, 2022

In Hoog Catharijne is er altijd weer wat nieuws te ontdekken. Zo zijn in de afgelopen maanden H&M Home, Skechers, The Gyros Bar, Hizi Hair en Ace & Tate geopend en opent Cinnabon binnenkort haar deuren. Benieuwd naar het aanbod van deze nieuwe zaken? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies weet waar je binnenkort een bezoekje aan moet brengen!

H&M Home

H&M Home

H&M Home is hét nieuwe interieurmerk en heeft zich nu ook in Hoog Catharijne gevestigd! Ben je van plan om je badkamer, keuken of woonkamer op te frissen, net verhuisd of wil je gewoon rondneuzen? Met de interieurcollectie van H&M Home creëer je met de laatste trends een nieuwe look in iedere ruimte.

De neutrale aardetinten zijn dé trendkleuren van dit seizoen en komen veel terug in meubilair, decoratie, verlichting en andere accessoires, waardoor de items gemakkelijk te combineren zijn. Eén van de populairste items is de rotan loungestoel met een tijdloos design. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een modern interieur gemaakt van duurzaam materiaal vind je bij H&M Home!

Skechers

Skechers

In het pand naast H&M Home heeft Skechers haar deuren geopend. Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers wereldwijd footwear voor dames, heren en kinderen. Ze staan bekend om hun comfortabele, stijlvolle en kwalitatieve schoenen met trendy designs.

Innovatie komt in iedere collectie van Skechers terug waardoor ze zich continue blijven ontwikkelen. In het veelzijdige assortiment vind je casual lifestyle collecties en een high performance sportcollectie, maar ook een kleurrijke kindercollectie met lichtjes in de schoenzolen verwerkt. Een winkel voor het hele gezin!

The Gyros Bar

The Gyros Bar

Bij binnenkomst in Hoog Catharijne word je direct verwelkomd door de heerlijke geuren van het Griekse streetfood restaurant The Gyros Bar. Het hippe interieur nodigt uit om plaats te nemen in deze gloednieuwe vestiging en te genieten van de authentieke gerechten. Neem bijvoorbeeld een zelf samengestelde healthy bowl, pita gyros of loaded fries.

Alle ingrediënten zijn 100% halal en alle gerechten zijn in een handig to-go verpakking te bestellen. Je kunt bij The Gyros Bar ook unieke producten kopen voor thuis zoals Griekse olijfolie, honing, kruiden, olijven, koffie en nog veel meer!

Hizi Hair

Hizi Hair

Afgelopen zomer opende Hizi Hair haar nieuwste salon in Hoog Catharijne. Met een grote passie voor het vak en kennis over de laatste trends, technieken en haarbehandelingen, ben je hier gegarandeerd aan het juiste adres voor een prachtige nieuwe look. De professionele kapsters werken met de beste haarproducten van merken als Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel. Wil jij een keertje langskomen? Je bent welkom met en zonder afspraak.

Ace & Tate

Ace & Tate

In Hoog Catharijne vind je sinds kort een gloednieuwe brillenzaak: Ace & Tate!

Ace & Tate gaat voor de beste kwaliteit en dit zie je terug in alle brillen en accessoires. De stijlvolle collectie wordt in het atelier in Amsterdam ontworpen met zorgvuldig samengestelde materialen. Daarnaast werkt dit innovatieve brillenmerk samen met een aantal van de beste leveranciers ter wereld, waardoor jij verzekerd bent van de beste kwaliteit. Kom snel een keertje langs en bekijk de gehele collectie, ontvang stijladvies of een gratis oogmeting!

Cinnabon

Cinnabon

Het is bijna zo ver! Cinnabon opent binnenkort haar deuren in Hoog Catharijne. Cinnabon staat wereldwijd bekend om haar heerlijke cinnamon rolls; een zoet deeg met kaneel en verschillende frostings. Kiezen tussen de vele soorten buns zoals de classic roll, mini bon, cinnabon bites, caramel pecanbon, cinnapacks en cinnabon Stix wordt nog een lastige opgave!

Coming soon: Mango

Coming soon: Mango

Ook de bekende Spaanse fashionketen Mango komt naar Hoog Catharijne. Dit bekende modemerk staat bekend om haar elegante en stijlvolle items voor zowel dames, heren als kinderen. De collecties zijn voorzien van de laatste trends, maximaal comfort en de mooiste details.

Kun jij niet wachten om te komen shopppen? Houd dan onze social mediakanalen goed in de gaten voor de verwachte openingsdatum!