De 6 leukste spots met lunchdeals tijdens je kerstinkopen!

22 December, 2022
De kerstdagen komen steeds dichterbij! Dat je in Hoog Catharijne op de juiste plek bent als het gaat om al je kerstinkopen, wist je natuurlijk al, maar tijdens een dagje kerstshoppen, moet er natuurlijk ook lekker geluncht worden. Wel zo gezellig! We hebben daarom zes van onze leukste lunchspots voor je op een rijtje gezet.

Vascobelo

Vascobelo

Dit leuke koffietentje, met zijn roots in Antwerpen, is één van de hotspots van Hoog Catharijne. Bij Vascobelo geniet je namelijk niet alleen van de beste vers gebrande koffie, maar ook van allerlei ontbijt- en lunchgerechten! Wandel eens binnen en bekijk de uitgebreide menukaart met zowel warme als koude gerechten. Onze favoriet: de Classic Breakfast met een verse croissant en scrambled egg!

Bread & Co

Bread & Co

Zoals de naam al weggeeft, is dit gezellige tentje dé plek voor alle broodliefhebbers. Bij Bread & Co kun je genieten van iconische Nederlandse en buitenlandse lekkernijen. Momenteel haal je er twee seizoensspecialiteiten: een zoete Marshmallow Latte en een overheerlijke warme uiensoep. Dé perfecte plek om even op te laden voordat je de volgende winkel inloopt. 

The Burger Federation

The Burger Federation

Bij The Burger Federation in Hoog Catharijne kun je perfect pauzeren tijdens het shoppen en ondertussen genieten van een van de vele hamburgers die op het menu staan. Uiteraard worden alle burgers gemaakt van 100 procent vers Angus rundvlees. Mocht je geen fan zijn van rundvlees, dan is dat geen probleem! De seizoensburger is op dit moment de Pulled Chicken Burger, en we kunnen alvast verklappen: die is overheerlijk! 

Comptoir Libanais

Comptoir Libanais

Voor degene die een keer wat anders willen tijdens de lunch, is Comptoir Libanais the place to be. Wanneer je het restaurant binnenkomt, waan je jezelf in het Midden-Oosten. Heb jij stevige trek gekregen van al dat kerstshoppen? Ga dan voor een compleet verzorgd Feast Menu. Hierbij geniet je van drie gangen met enkel verse producten in Libanese stijl; een aanrader! 

Pommes Frites

Pommes Frites

Wat is er nu lekkerder dan af een toe een frietje halen? Dat kan dus ook in Hoog Catharijne wanneer je een pauze nodig hebt van het vele lopen van winkel naar winkel. Bij Pommes Frites kun je genieten van verse friet en heerlijke snacks. Door de aantrekkelijke combideals is het niet alleen lekker voor jou, maar ook voor je portemonnee! 

Asia Street Cooking

Asia Street Cooking

De Aziatische keuken is bezig aan een opmars in Nederland en dat begrijpen we maar al te goed! Nog beter nieuws: Asia Street Cooking heeft een vernieuwde kaart geïntroduceerd! Alle reden om hier eens een bezoekje te brengen tijdens het shoppen. We raden je zonder twijfel aan om eens te kiezen voor een van de Bao Buns. Dit zijn compacte, gestoomde broodjes die onder andere zijn gevuld met buikspek, varkensvlees of eend. Zeker het proberen waard!