King Kilo Banner 1920x580

"Verloren pakketten" pop-up store opent in Hoog Catharijne

Heb jij ooit gehoord van de verloren pakketten die niet bij hun rechtmatige eigenaar terechtkomen? Elk jaar blijven duizenden pakketten in Europa onbezorgd door onjuiste of incomplete adresgegevens. Voorheen werden deze pakketten vaak vernietigd, maar dankzij King Colis is dat verleden tijd!

 

King Colis redt deze pakketten van verspilling en geeft ze een tweede kans! Dit Franse initiatief koopt verloren pakketten op en biedt ze tegen een scherpe prijs aan. Wat het nog spannender maakt? De pakketten worden ongeopend verkocht, wat betekent dat de inhoud altijd een verrassing is! Van de nieuwste smartphones en videogames tot designer kleding – je weet nooit wat je zult vinden! Je kiest je pakket op basis van het gewicht (5, 10 of 15 kg) en laat je verrassen door de verborgen schatten.

Dit is niet alleen leuk, maar ook duurzaam! Door deze producten te hergebruiken in plaats van ze te vernietigen, draag je bij aan de circulaire economie. Klinkt goed, toch?

Maar wacht, het wordt nog beter! Van 10 tot en met 14 september opent King Colis een tijdelijke winkel in Hoog Catharijne, waar jij zelf op zoek kunt gaan naar verborgen schatten.

Hoe werkt het?

  • Je hebt 10 minuten om je keuze te maken in de winkel.
  • Je mag de pakjes voelen en wegen, maar niet openen.
  • Pakketten worden per gewicht verkocht:
    •  Standaardpakket: € 1,99 per 100 gram 
    • Amazonpakket: € 2,79 per 100 gram
  • Reken af en ontdek de verrassingen die op je wachten!

Kom langs en laat je verrassen door de verborgen schatten van King Colis! 

Locatie: Stadskamer
Minderjarigen mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Voor meer informatie over King Colis, bezoek je de website.

 

Social Media actie

Schatzoekers opgelet! Op onze social media kanalen (Facebook en Instagram) hebben wij vanaf donderdag 5 september een te gekke actie! Jij kan namelijk kans maken op een box vol verrassingen van 10 kg (t.w.v. € 199,-)! Hoe je meedoet staat in de post beschreven.

Swipe dus snel naar Facebook of Instagram, zoek de actiepost en doe mee!