Dé meest fotogenieke plekken in Hoog Catharijne!

Dé meest fotogenieke plekken in Hoog Catharijne!
Ben je een liefhebber van Instagram en op zoek naar de perfecte achtergrond voor je volgende foto? Zoek niet verder! Hoog Catharijne, zit boordevol prachtige, Instagramwaardige plekjes die wachten om ontdekt en vastgelegd te worden. Laten we samen op een inspirerende reis gaan door ons bruisende winkelcentrum en enkele van de meest fotogenieke plekken bekijken

Icon: een oase van stijl en sfeer
Icon, het restaurant in Hoog Catharijne, is niet alleen een culinaire hotspot, maar ook een visuele traktatie. Het moderne interieur en de stijlvolle inrichting bieden talloze mogelijkheden voor Instagramwaardige foto's. Vergeet niet een foto van je gerecht te maken voordat je ervan geniet! 😋Jouw selfie-wand
In de Stijlkamer van Hoog Catharijne, waar je ook Bershka, Zara Home en Stradivarius vindt, vind je nu een speciale selfiewand. Dit is dé plek om jezelf te laten zien aan je volgers. De opvallende achtergronden en unieke decoraties zijn perfect om je persoonlijke stijl te laten stralen op social media.

De watereilanden
Hoog Catharijne beschikt over prachtige watereilanden, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. De weelderige planten en rustige zithoeken vormen een idyllische achtergrond voor je foto's. Het contrast tussen het groen en de stedelijke omgeving zal ongetwijfeld indruk maken op je volgers.


Onder het Bollendak!
Een veelgebruikte achtergrond voor Instagramplaatjes, TikTok-video’s en andere content is natuurlijk het welbekende Bollendak dat je voor onze ingang op het Stationsplein vindt! Alle reden om de trein in te stappen en vanuit Utrecht Centraal een bezoekje te brengen aan het winkelcentrum. Mooie foto gemaakt? Vergeet hem dan niet met je volgers te delen!


De stadskamer: een visueel spektakel
De Stadskamer in Hoog Catharijne is een vijftien meter hoge binnenruimte dat de Catharijnesingel overbrugt. De geometrische vormen en het spel van licht en schaduw creëren een magische sfeer met een prachtig uitzicht. Wacht op het juiste moment en leg een betoverende foto vast.

Heb jij al een visualisatie in je hoofd? Pak je telefoon , breng een bezoek aan Hoog Catharijne en laat je creativiteit de vrije loop. Vergeet niet je foto’s te delen op Instagram en gebruik de hashtag #hoogcatharijne om je prachtige beelden te delen met ons, én om natuurlijk anderen te inspireren met jouw prachtige plaatjes. Misschien zie jij jezelf binnenkort terug op onze social wall.