Terug
HCLoyalty programWEBSITENEWS 2 2

Download nu: de Hoog Catharijne Premium app!

Loyaliteit loont! Speciaal voor alle loyale shoppers lanceert Hoog Catharijne 'Hoog Catharijne Premium', een gratis app die toegang geeft tot exclusieve deals en services bij diverse winkels en restaurants.

De Hoog Catharijne Premium app is voor iedereen die op zoek is naar de beste deals en exclusieve services. Naast leuke aanbiedingen van ondernemers en gratis services die je in de app kunt vinden, maak je als member ook nog eens kans op fantastische prijzen tijdens de wekelijkse en maandelijkse trekkingen.

Prijzen winnen met de trekkingen

Bij iedere aankoop in Hoog Catharijne is het van belang je kassabon goed te bewaren. Je kunt deze namelijk in de app scannen en uploaden om automatisch mee te doen aan de trekkingen. Hoe meer kassabonnen je scant, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Wekelijks worden er al toffe prijzen weggeven, maar aan het einde van de maand valt er een nóg grotere prijs te winnen. Denk aan een weekendje BMW rijden of een verzorgd arrangement naar een toonaangevend pretpark. Dat wil toch iedereen?

Unieke services

Van een Baby Box voor de kleintjes tot een Kids Box voor kids: Hoog Catharijne Premium heeft het allemaal!

De Baby Box is speciaal ontwikkeld voor ouders met een kleintje en bevat essentiële producten voor een dagje shoppen in Hoog Catharijne. Denk aan een luier maar bijvoorbeeld ook aan een knuffeldoekje en baby wipes. Deze box is op vertoon van de app gratis af te halen bij de informatiebalie op de eerste verdieping (op de brug tussen de Samsung Experience Store en BALR.).

De Kids Box is een box vol speelplezier! In deze box zit een spannende speurtocht door het winkelcentrum, snoepgoed en nog veel meer. Ook deze box kun je gratis afhalen bij de informatiebalie op vertoon van de app.

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Download de app via deze link óf bezoek de App/Google Play Store en ontdek al het moois wat Hoog Catharijne Premium je te bieden heeft.