HC_WebBannerGiftCard_1920-580

Dé Hoog Catharijne Gift Card is nu verkrijgbaar!

Misschien ben je hem online of in het winkelcentrum al eens tegengekomen: de Hoog Catharijne Gift Card. De gift card vormt hét cadeau voor iedereen en is ideaal om weg te geven tijdens de aankomende feestdagen, maar ook met verjaardagen of gewoon als bedankje.

Je kunt de Hoog Catharijne Gift Card bij meer dan 60 verschillende winkels gebruiken. De kaart is verkrijgbaar vanaf €5 en is aan te vullen tot wel €250. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk bepalen welk bedrag je de ontvanger (of natuurlijk jezelf) cadeau wil doen. De gift card is verkrijgbaar bij de informatiebalie van Hoog Catharijne. Je vindt de informatiebalie op de brug in de Zuidpassage (eerste etage), tussen BALR. en de Samsung Experience Store.

Shoppen of een hapje eten, gebruik de Gift Card!

De Hoog Catharijne Gift Card is zowel bij diverse winkels als eet- en drinkgelegenheden te besteden. Van de HEMA, Monki en NIKE tot Bagels & Beans, Jamin en Manneken Pis. De kaart is twee jaar geldig, je hebt dus alle tijd om jouw favoriete plekjes te ontdekken. De cadeaukaart kan tevens in combinatie met andere betaalmethoden gebruikt worden. Benieuwd naar alle deelnemende winkels en restaurants? Bekijk de volledige lijst via deze link

Hoe werkt de Hoog Catharijne Gift Card?


Je gebruikt de kaart zoals een creditcard
Haal de gift card door de betaalautomaat (via de magneetstriplezer)
De betaling kan (indien nodig) worden aangevuld met een ander betaalmiddel
Het saldo van de gift card bekijk je via deze link of scan de QR-code op de achterkant van de kaart

Wie ga jij binnenkort een Hoog Catharijne Gift Card cadeau doen?