Terug
Hizi Hair 1920x580

Binnenkort geopend: Hizi Hair Hoog Catharijne!

Bij Hizi Hair Hoog Catharijne kun je vanaf het voorjaar 2022 7 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. De haarstylisten gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haarbehandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies. Daarbij wordt er uiteraard rekening gehouden met jouw wensen, maar letten ze bijvoorbeeld ook op de vorm van je gezicht en de kleurtinten in je haar en huid. Aan de hand van dit advies wordt er een prijsafspraak gemaakt, zodat er voor jou geen verrassingen achteraf zijn. 

Een bezoek aan Hizi Hair Hoog Catharijne is echt een momentje voor jezelf. Zo kan je genieten van een ontspannende wasmassage in een van de massagestoelen. Standaard bij jouw behandeling! Op zoek naar producten om jouw haar thuis te verzorgen of stylen? Je vindt in de salon een uitgebreid assortiment met professionele haarproducten van merken als Olaplex, Kérastase en L’Oréal Professionnel. Kortom: alles voor een mooie, frisse en gezonde coupe onder 1 dak!

Mensen mooier maken. Dat is waar Hizi Hair voor staat. Ben je een keer minder tevreden? Geen probleem! Bij Hizi Hair hebben ze de ‘Mooi haar garantie’. Dat betekent dat zij altijd kosteloos op zoek gaan naar een oplossing, zodat jij alsnog stralend de salon verlaat. 

Ontdek tot slot de Hizi Hair Card! Met deze kaart ontvang jij een jaar lang 10% korting op alle behandelingen en 30% korting op het gehele assortiment professionele haarproducten. 

Nieuwsgierig? Met de ruime openingstijden hebben ze vast nog een plekje voor je vrij! Het maken van een afspraak kan heel makkelijk online, maar even bellen of binnenlopen mag natuurlijk ook. Bekijk de Hizi Hair website voor meer informatie!

Hopelijk tot snel bij Hizi Hair Hoog Catharijne!