Banner website

Vier Día de Muertos!

Vier Día de Muertos!

  • Datum: 2 november
  • Tijd: 12 PM - 4 PM
  • Locatie: Stadskamer 

Mis de viering van de Dag van de Doden niet in samenwerking met de Ambassade van Mexico en de medewerking van de Rabobank! 🎉💀 Deze gekoesterde Mexicaanse feestdag is er om degenen die zijn overleden te eren en te herdenken, en hun leven met vreugde en liefde te herdenken.

Kom bij ons langs voor een levendige sfeer met een Catrina, een traditioneel symbool van de feestdag dat prachtig de verbinding tussen leven en dood weergeeft. Ook wordt er schminken voor kinderen georganiseerd en traditionele dansvoorstellingen door het Xochiquetzal Folkloric Ballet, dat het rijke culturele erfgoed van Mexico laat zien.

Dit is een prachtige gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de cultuur, traditie en gemeenschapszin van Día de Muertos. We kijken ernaar uit om het samen met jullie te vieren!

-

Celebrate Día de Muertos!

  • Date: November 2nd
  • Time: 12 PM - 4 PM
  • Location: City Square 

Don't miss the Day of the Dead celebration in collaboration with the Embassy of Mexico and the collaboration of Rabobank! 🎉💀 This cherished Mexican holiday is a time to honor and remember those who have passed away, celebrating their lives with joy and love.

Join us for a vibrant atmosphere featuring a Catrina, a traditional symbol of the holiday that beautifully represents the connection between life and death. Enjoy face painting for kids and traditional dance performances by the Xochiquetzal Folkloric Ballet, showcasing the rich cultural heritage of Mexico.

This is a wonderful opportunity to immerse yourself in the culture, tradition, and community spirit of Día de Muertos. We look forward to celebrating with you!