December is Premium Maand

06 December, 2022

De hele maand december staat in het teken van de Hoog Catharijne Premium members. Voor zowel nieuwe, als bestaande members hebben wij een heleboel mooie prijzen. 

Zo hebben wij voor nieuwe members een speciale Xmas Box samengesteld, hebben wij voor onze loyale members een uniek collectors item laten maken en hebben wij voor alle members hele gave prijzen in de maand- en weektrekking. 

Ben jij nog geen Hoog Catharijne Premium member? Meld je dan snel aan en kom langs voor deze gave prijzen!

Decembertrekkingen

Decembertrekkingen

Wil jij kans maken op een Nintendo Switch pakket? Of een Dyson Airwrap? Scan dan in de Premium app elke week de bonnen van je aankopen bij winkels of restaurants in Hoog Catharijne en je speelt direct mee. Hoe meer bonnen, hoe meer kans!

Elke maandag wordt de weekprijs aangekondigd via een push notificatie op je telefoon. Vergeet deze dus niet aan te zetten, zodat je niets hoeft te missen!

Premium Collectors Item

Premium Collectors Item

Voo onze loyale members hebben wij een limited edition mok laten ontwerpen met de skyline van Utrecht en daarbij natuurlijk ook o.a. Hoog Catharijne. Herken jij alle andere iconische gebouwen ook?

Wil jij deze mok voor je koffie, thee of warme choco? Of wil je 'm gewoon om naar te kijken? Bekijk deze actie in de app onder Partnerdeals, daarin vind je alle voorwaarden. Naast de mok, hebben we nog een klein extraatje toegevoegd.

Wees er snel bij, want er zijn maar een paar exemplaren, dus OP = OP.

XMas Box voor nieuwe members

XMas Box voor nieuwe members

Ben jij nog geen Hoog Catharijne Premium member? Meld je in december aan en naast alle prijzen waar je met de week- en maandprijzen kans op maakt, hebben wij ook een speciale XMas Box samengesteld, als bedankje voor je aanmelding. En niet verder vertellen; maar in één van de boxen hebben wij een gouden envelop verstopt met daarin een Hoog Catharijne Gift Card t.w.v. € 250,- Dus meld je snel aan en claim je box! Wees er snel bij want Op = Op.