Innovatieve Chantelle One collectie bij Livera

Livera heeft iets spannends: de Chantelle One collectie, 's werelds eerste 100% circulaire BH! Deze revolutionaire lijn, ontworpen door het gerenommeerde merk Chantelle, biedt een volledig circulaire en 100% recyclebare BH, verkrijgbaar online en in vier geselecteerde winkels, waaronder Livera Hoog Catharijne.

 

De collectie bevat verschillende stijlen, van gladde microvezel tot kanten varianten in zwart en poederroze, inclusief bralettes, beugel BH's en slips. Wat het nog cooler maakt? Deze lingerie is ontworpen zonder oplosmiddelen, wat betekent dat het milieuvriendelijk is.

 

Maar hier komt het beste: als je Chantelle One artikel aan vervanging toe is, breng je het gewoon terug naar de winkel of stuur je het terug via de website. Je krijgt dan €20 korting op een nieuwe BH of €7 korting op een nieuwe slip. Dat is een soort statiegeld op je lingerie!

 

Dus, als je op zoek bent naar duurzame lingerie die niet alleen goed voelt, maar ook goed doet voor de planeet, check dan de Chantelle One collectie bij Livera Hoog Catharijne!