Dé vakantie musthaves voor als je op reis gaat

Stap je binnenkort in het vliegtuig naar een zonnige bestemming? Dan kan de zoektocht naar reismusthaves beginnen. Om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken, heb je een aantal items nodig. Van een parel van een koffer tot de ideale reisoutfit bijvoorbeeld. Deze essentials vliegen binnen no time jouw winkelmandje in:

Het loopt op rolletjes
De wieltjes van de meest extravagante koffer die je ooit hebt gezien, zijn gesmeerd. Deze Guess koffer gaat deze zomer mee op vakantie. Het is niet alleen de luxe, ietwat vintage, uitstraling, waardoor dit exemplaar zo geschikt is, maar de koffer heeft eveneens genoeg plek voor al jouw benodigdheden. 

Ook het inchecken en boarden loopt op rolletjes. Jij hebt je ticket en paspoort namelijk veilig opgeborgen in een hoesje. En wel een hoesje van het bekende SuitSuit die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zoals babygeel en lila. Te shoppen bij Van Os tassen & koffers.

Trolley – Guess €159,-
Paspoorthoes – Van Os tassen & koffers €19,95 
Toiletry kit black – BALR €400,-


Comfy op reis
Een mengelmoes van comfortabel en modieus, dat is in onze ogen de ultieme travel look. Je wil tenslotte lekker kunnen luieren in je vliegtuigstoel zonder knellende kledingstukken. Dus trek die joggingbroek van VERO MODA maar uit de kast. In combinatie met een leuke top met spaghettibandjes van Stradivarius en een vest is dit de reisoutfit die je zoekt.

Sweatpants – VERO MODA €29,99
Top met bandjes – Stradivarius €5,99
Zonnebril cateye- Sissy-Boy €39,99
Sneakers Reebok – Perry Sport €65,-


Vermaak in de wolken
Uren overbruggen in het vliegtuig? Met het slaapmasker van Sostrene Grene en een nekkussen van Etos ben je zo in dromenland. Dankzij een powernap kom je helemaal uitgerust op je bestemming aan. Andere bezigheidstherapie voor tijdens het reizen: vertier op je telefoon of tablet, waarvan de batterij niet leeg raakt dankzij een powerbank, of muziek luisteren met een draadloze oortelefoon.  

Slaapmasker – Sostrene Grene €3,98
Nekkussen – Etos €4,99
Fresh ’n Rebel powerbank – Media Markt €39,95
Draadloze oortjes – HEMA €20,-


Travel mini’s
Een koffer, waar alles in zit, dichtkrijgen, blijkt vaak een hele klus. De gouden tip? Grote shampooflessen en verzorgingsproducten vervangen door reisflacons. Vul zelf kleine reisflesjes óf shop je favoriete producten in miniformaat. Zoals een travel bag met mini face care producten van Rituals of Prep + Prime fix van MAC Cosmetics.

Travel bag face care – Rituals €29,90
Prep + Prime fix travel size – MAC Cosmetics €13,50