COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
HC_Blog_Herfst_1920x580-2

Herfsttrends

Herfsttrends

Dit zijn dé herfsttrends voor mannen en vrouwen
Van corduroy tot ruitjes, van très chic tot leer: de modetrends voor deze herfst zijn niet in één woord te vangen. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit najaar tegen een mini-probleem aanlopen, namelijk keuzestress. Werkelijk álles is té leuk! Welke trend is jouw favoriet?

Herfsttrends voor mannen
Vergeet alles wat je weet over mode en stel je open voor alle te gekke trends die dit nieuwe seizoen te bieden heeft. Waar we vorig jaar massaal aan de gebleekte broeken gingen, komt denim dit jaar in zijn puurste vorm terug. In jeans - waar ze er bij JACK & JONES, G-Star en OPEN 32 genoeg van hebben – maar ook in jassen en blouses. Mocht het item dan ook nog beschikken over een schapenvacht (neem het jacket van The Sting), dan weet je dat je een echt trenditem te pakken hebt. Het liefst zien we je deze herfst dan ook van top tot teen in denim met als ijsbreker: een artistieke, rode sweater. Daarmee komen we meteen op twee andere herfsttrends: arty-farty en ‘vandaag is rood’. 

Daarnaast draait het dit najaar om meer klassieke, soms degelijk, looks. De look van een schrijver die door de Engelse straten struint met een boek onder zijn arm is helemaal van nu. Creëer zelf het retro-gevoel met corduroy, ruiten en knitwear van Levi’s, WE, ZARA MAN of H&M. Het kan eigenlijk niet netjes genoeg! 

Herfsttrends voor vrouwen
Ook vrouwen kunnen zich deze herfst uitleven met heel veel verschillende stijlen. Zo is de kans groot dat je dit seizoen een jas met ceintuur aanschaft, zoals de leren jas van Bershka of de geruite variant van Distrikt Norrebro. Hierin zie je tevens andere belangrijke trends terug, namelijk leer en ruiten! Met leren items begeef je je op stoer terrein, toch Pieces en Sacha? Met ruitjes begeef je je meer op klassiek grondgebied, zo weten de designers van H&M, ONLY en Monki. Bij deze laatste trend draait het om detail: chique uitgesneden halslijnen, schattige kragen en klassiek knitwear. Een beetje het schoolmeisje idee, maar dan vrouwelijk en luxueus. 

Zoals het je misschien is opgevallen, komen de mannen – en vrouwentrends best overeen. De kans is dus groot dat je dit najaar matcht met je partner of beste vriend(in). Hoe cool is dat?