Terug
HC_Blog herfst_20223

Herfsttrends in Hoog Catharijne

Nu genieten we nog van een heerlijke nazomer, maar voor je het weet staat de verwarming weer op standje 5. Toch kijken wij stiekem erg uit naar de herfst. Niet voor de regenbuien en lage temperaturen, maar voor de nieuwe trends die op ons staan te wachten. Met de nieuwste modetrends zie je er hip en stijlvol uit én ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hoog Catharijne zet de leukste trends voor je op een rijtje. Van vrolijke kleuren tot stoere cargobroeken: de trends van dit najaar stellen jou niet teleur! 

Opvallende kleuren

Opvallende kleuren

In het najaar van 2022 mogen opvallende kleurtjes niet ontbreken in jouw garderobe. Door te kiezen voor een gekleurde outfit neem je zelf dat zonnetje met je mee waar iedereen zo aan toe is in de herfst. Kies voor een kleurrijke trui, jas of accessoire en be the rainbow! Opvallende kleuren zijn perfect te combineren met neutrale tinten. Wil je gaan voor een echt gewaagde look? Kies dan voor dit geweldige roze suit!

Leren materialen

Leren materialen

Of je nu meer bent van jurkjes en rokjes óf juist van broeken, suits en stoere jacks houdt; leer wordt een van de grootste fashion trends voor dit najaar. Zijn leren kledingstukken toch niet helemaal jouw smaak? Ga dan voor een paar chique leren laarzen en je loopt er weer helemaal fahionable bij. De winkels in Hoog Catharijne hebben genoeg keuze! 

90's minimalisme

90's minimalisme

We gaan weer terug in de tijd met laaghangende broeken, gilets en minimalistische looks. It’s all back! Deze trend werd natuurlijk al eerder dit jaar omarmd, maar mag ook in het najaar zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Kies voor een simpele top met een oversized jeans en je bent klaar!

De cargo

De cargo

Ook wel de populairste broek van de laatste tijd; de cargopants. Deze broek is gemakkelijk te combineren en verkrijgbaar in veel kleuren. Deze trend is niet te missen en de kledingwinkels hangen er dan ook vol mee! Combineer de cargobroek met een paar sneakers en een top voor een stoere look óf ga voor een chiquere look door hem te combineren met een paar hakken, tanktop en een oversized blazer.

Doorzichtige materialen

Doorzichtige materialen

Met dit seizoen klinkt het misschien bijzonder, maar jezelf iedere dag verbergen in een wollige trui is geen optie dit najaar. Doorzichtige materialen worden een grote trend in deze koude maanden. Misschien wel een van de meest gewaagde trends, maar met een zee aan styling-mogelijkheden! Kies voor een oversized blazer in combinatie met een doorzichtige top, matchende broek en een paar pumps voor een complete look.