ELLE Smart Shopping Day in Hoog Catharijne

Alle shopliefhebbers verzamelen! Op zaterdag 25 september is het ELLE Smart Shopping Day en dat betekent: shoppen met leuke kortingen. Dit alternatief voor Glamour Day is een droom voor echte shopaholics, maar ook voor de mensen die graag op zoek gaan naar de beste aanbiedingen. Winkelen met korting, dat is toch altijd mooi meegenomen? Hoog Catharijne staat voor jullie klaar met de hipste herfstitems en nog veel meer. Deze ELLE Smart Shopping Day acties wil je niet missen, en dit is waarom:

Goed de herfst tegemoet
De bikini’s gaan weer terug de kast in en maken plaats voor truien en jassen. Ook de zwierige jurken mogen opgeborgen worden en de vesten komen terug. ELLE Smart Shopping Day is een vrijkaart om de herfstdip tegen te gaan en te shoppen voor het nieuwe seizoen. Maak in jouw kast plaats voor warme kleuren en comfy stoffen. Ook een nieuwe collectie jeans komt altijd van pas, want wat je ook wilt mixen: alles matched met een goede spijkerbroek. En dat komt goed uit, want Jeans Centre heeft op ELLE Smart Shopping Day een unieke actie: 2 jeans voor €100! Combineer het met een simpele blouse met oversized shoulders van Sissy Boy, Vila of VERO MODA, want ook deze mogen niet ontbreken in jouw garderobe deze herfst.

Korting scoren voor de allerkleinsten
Bots jij ook altijd met het feit dat kinderen binnen de kortste keren uit al hun kleding zijn gegroeid? Name it snapt dat het razendsnel gaat en daarom shop je op ELLE Smart Shopping Day de leukste kinderkleding met hoge kortingen. Ook Prénatal mag je niet overslaan tijdens jouw dagje shoppen. Met de leukste babydeals van schattige dekentjes tot melkopwarmers, scoor jij meer voor minder. Extra goed nieuws: deze acties zijn niet alleen geldig op ELLE Smart Shopping Day, maar in de hele maand september!

Care = key
Wat is ELLE Smart Shopping Day zonder ouderwetse glamour? Niks natuurlijk. Zorg ervoor dat jij deze herfst heerlijk in je vel zit en kijk alvast uit naar een winter vol gezelligheid, warmte en netflixen onder een dekentje. Onze tip? Vind je weg naar Etos voor een warm cozy geurtje en ga de herfst met good vibes tegemoet. Er goed uit zien gaat natuurlijk ook gepaard met je goed voelen. Krik je zelfvertrouwen op met de mooiste make-up uit de beauty collectie van HEMA. Kies voor een naturel look of haal de ster in jezelf naar boven met een prachtige glamour look. 

Benieuwd van welke supertoffe acties jij kunt gaan genieten deze ELLE Smart Shopping Day? Check ze hieronder!

Acties van de winkels
Sissy-Boy: 20% korting op fashion en fashion accessoires
Nelson Premium: 20% korting op merken tijdens de Fashion Days
Jack & Jones: 25% korting op de gehele collectie, 20% korting Jack & Jones Junior
Jeans Centre: 2 jeans voor €100
JD Sports: 50% korting op geselecteerde items
Nike: 20% extra korting op de sale
Prénatal: baby deals voor geselecteerde items
Name it: 20% korting op de gehele collectie voor kinderen
HEMA: 20% korting op dameskleding, make-up en verzorging
Etos: extra voordeel op make-up, geuren en beauty- en haaraccessoires