Stressvrij je eindexamens door met Hoog Catharijne

12 Mei, 2023

Met het einde van het schooljaar in zicht, komt ook het gevreesde moment van de eindexamens dichterbij. Voor veel studenten de spannendste periode van hun middelbare schoolcarrière. Een periode die gepaard gaat met stress en lange dagen blokken. Gelukkig kun je met de juiste hulpmiddelen het jezelf een stuk makkelijker maken. In deze blog hebben we vier essentiële eindexamenspullen op een rij gezet die je kunt vinden in Hoog Catharijne en jou gaan helpen met de voorbereidingen. Laat die voldoendes maar komen!

Een goede planner/agenda

Een goede planner/agenda

Regeren is vooruitzien, zo luidt het bekende gezegde. Een planner is daarom essentieel in de voorbereiding voor je eindexamens. Met een goede planner en bijbehorende planning kun je in een oogopslag zien voor welke vakken je op dat moment moet studeren en wanneer je welk examen hebt. Gelukkig kun je bij Bruna terecht voor planners en agenda’s in allerlei soorten en maten.

Schriften, pennen en markeerstiften

Schriften, pennen en markeerstiften

Het is wetenschappelijk bewezen dat het opschrijven van je examenstof ervoor zorgt dat je het beter onthoudt, al helemaal wanneer je de belangrijkste punten markeert. Pennen, notitieblokken en markeerstiften zijn daarom onmisbaar in een goede voorbereiding op de eindexamens. Bij HEMA hebben ze een breed assortiment aan allerlei schrijfwaren. Voor pennen, potloden, schriften en markeerstiften in allerlei leuke kleuren en vormen ben je hier aan het juiste adres!

Koptelefoon

Koptelefoon

Heb jij soms moeite met concentreren in een ruimte waar veel geluid is? Of ben je überhaupt snel afgeleid? Dan is een goede koptelefoon écht iets voor jou, al helemaal als deze noise cancelling heeft. Bij MediaMarkt hebben ze een breed scala aan koptelefoons in verschillende prijsklassen. Zo kun jij ongestoord en geconcentreerd verder studeren, ook wanneer iedereen om je heen geluid maakt. Goed om te weten: bij MediaMarkt kun je ook terecht voor een grafische rekenmachine, mocht je die nodig hebben.

Gezonde snacks

Gezonde snacks

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker niet onbelangrijk. Op tijd pauzeren en je energie terugkrijgen is net zo belangrijk als het studeren zelf. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je dit met gezonde producten doet. Gelukkig kun je bij Jumbo of Albert Heijn terecht voor een breed assortiment aan fruit, maar ook voor andere gezonde tussendoortjes zoals mueslirepen en rijstwafels.

Met deze vier producten ben jij helemaal klaar voor je eindexamens. Vergeet niet voldoende te ontspannen tussendoor en dan gaat het helemaal goedkomen. Succes met de examens!