Pindakaaswinkel_HoogCatharijne-0019

Dag van de Pindakaas

Jordnötssmör, Grondboontjiebotter, Peanutbutter of gewoon Pindakaas. vele generaties zijn er groot mee geworden.

Ondanks dat er ook veel non-liefhebbers zijn, worden er per jaar in Nederland zo’n (houd je vast… ) twintig miljoen potten pindakaas geconsumeerd. Dat is reden genoeg om dit heerlijke en gezonde smeersel in het zonnetje te zetten tijdens Nationale Pindakaasdag op 24 januari!

Pindakaas in Hoog Catharijne

Voor een goede pot Calvé of huismerk ga je naar Albert Heijn of Jumbo. Haal bij Bakker Bart of Bagels & Beans een lekker broodje om thuis te smeren en bon appétit!

Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor iets speciaals. En dan ben je bij De Pindakaaswinkel aan het juiste adres. Er is voor elk type pindakaasliefhebber wel een speciale versie.

De hartige liefhebber kan bijvoorbeeld gaan voor pindakaas met knoflook en gebakken ui of chilipeper en citroengras, de sporter gaat natuurlijk voor de variant met extra plantaardige eiwitten of met superfood, en de zoetekauw heeft zelfs nog meer keus! Combinaties als dadel en kaneel, stroopwafel en kaneel of, de favoriet van vele kleine (en hele grote) kinderen; met witte chocolade en pindastukjes.

Loopt het water je in de mond bij al deze smaken en kan je niet kiezen? Dat maakt bij De Pindakaaswinkel niet uit! Hier kan je ook je eigen pakket met 10 verschillende smaken samenstellen.