Shop je kerstcadeaus met click en collect

Mis jij nog een aantal kerstcadeaus voor onder de boom, maar weet je niet waar je ze met deze lockdown nog kunt vinden? Geen zorgen! Wij hebben een aantal call/click en collect winkels op een rijtje gezet, zodat jij alsnog het mooiste cadeautje kunt scoren. Je leest het allemaal hieronder:

Knus en warm
Het wordt alleen maar kouder en kouder, want het is ten slotte ook december. De perfecte gelegenheid om met jouw cadeau wat warmte te bieden. Knus bij de open haard in een nieuwe zachte pyjama of badjas. Laat dit idee jouw hartje al sneller kloppen? Die van ons in ieder geval wel! HEMA heeft een uitgebreide collectie aan pyjama’s, badjassen en dekens voor jong en oud. Plaats jouw bestelling online en haal hem op in de winkel!

Sieraden
Sieraden zijn fantastisch om cadeau te geven: een persoonlijk cadeau, én verkrijgbaar voor ieder budget. De zoektocht naar de juiste ring, armband of ketting kan echter best een uitdaging zijn. Siebel Juweliers neemt je graag bij de hand met een brede collectie aan horloges, sieraden en accessoires. Variërend van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamanten tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. Je kan er alles vinden voor jouw ideale sieraden cadeau! Bekijk de collectie online en neem direct contact op met de Siebel store in Hoog Catharijne, zodat je jouw bestelling op kunt halen in de winkel.

Parfum en de ultieme beautylook
Voor hét perfecte cadeau ga je naar Douglas. Of je nu een cadeauverpakking van je favoriete items, een nieuw luchtje of een verwenpakket cadeau wilt doen: Douglas heeft het allemaal én pakt het prachtig voor je in! Naast een uitgebreide gift collectie scoor je hier ook alles wat je nodig hebt om jouw beauty look voor deze feestdagen compleet te maken. Van mascara’s tot de mooiste oogschaduwpaletten, jij gaat stralen deze feestdagen! Gebruik de Click & Collect functie om jouw pareltjes te bemachtigen en op te halen in de winkel.!

Boeken en nooit meer een saaie avond tijdens de lockdown
Met boeken kun je alle kanten op. Verschillende genres, van romans tot aan kookboeken, kleurboeken en reisgidsen. Een boek is daarom altijd een origineel cadeau. Je shopt de leukste boeken eenvoudig bij Bruna door online het aanbod te bekijken en vervolgens contact op te nemen met de plaatselijke winkel via mail, WhatsAapp of social media. Onze extra tip? Bekijk ook eens het aanbod aan spelletjes, knutselproducten, speelgoed en meer! Zo kom jij deze lockdown door zonder je te vervelen.

Interieuraccessoires
Nu we met z’n allen weer meer binnen zitten, is er niets leuker dan jouw interieur een upgrade geven. Interieuraccessoires zijn dan ook pérfect als kerstcadeautje voor deze feestdagen. Ga voor een nieuwe set kaarsen of pak uit met een set aan zachte en knusse kussens of een prachtig nieuw tapijt. Bij Sissy- Boy vind je een grote collectie aan interieuritems en kun je gemakkelijk via Click & Collect jouw wooncadeau scoren!
 

Nog meer winkels ontdekken die click & collect aanbieden? Bekijk het nieuwsbericht!