Terug
HCBlogAugustus2021Back2SchoolWEB 1min

Back to school: alles voor een tof, nieuw schooljaar

School en huiswerk saai? Echt niet! Met een coole outfit en een schooltas vol leuke schoolspullen wordt iedere schooldag een feest. In deze blog lees je met welke toffe items jij het nieuwe schooljaar op je allerbest begint.

En de award voor de beste outfit gaat naar…
Niemand heeft tijd voor doorsnee outfits op een eerste schooldag (gaap!). Jij trekt alles uit de kast om de best geklede leerling van de klas te worden. Girls, met een roze bikerjack van C&A en een Guess riem spring je er helemaal uit. Boys, jullie ‘shinen’ in een trackpants van BALR. en sweatshirt van Lyle and Scott.

Bikerjack – C&A €29,99
Ceintuur – Guess €29,-
Tie dye T-shirt – Name it €16,99
Trackpants – BALR. €89,-
Sweatshirts – Lyle and Scott €60,-


Get things done!
Ook dit leerjaar is het weer tijd om je hersens te kraken. Tienen scoor jij met behulp van handige schoolartikelen: balpennen in vlotte kleuren, een superleuke schoolagenda, collegeblokken die je zullen motiveren, de meest schitterende etui ooit en nog veel meer. Met deze items heb jij de inhoud van je schooltas piekfijn op orde.

Balpennen – Søstrene Grene €1,80
Schoolagenda Mr. Wonderful – Bruna €14,96
Collegeblok – Action €1,29
Mepal schoolbeker – Intertoys €8,99
Pretty Paradise etui – Blokker €7,23  
Rugzak school – HEMA €20,-


Too cool for school
Indruk maken doe je met dit item zeker. Je skate naar school, loopt ermee onder je arm door het schoolgebouw en verovert harten met de stoerste kunstjes. Het retro skateboard, geshopt bij Perry Sport, is echt too cool for school.

Move retro skateboard – Perry Sport €29,99

Schop het ver met sneakers
Ben jij vaak te laat aanwezig in het klaslokaal omdat de pauzes veel te gezellig zijn met je vrienden? Daar weten wij wat op! Met deze nieuwe sneakers van Primark en Nike ren je in no time het schoolgebouw door en ben je precies op tijd voor dat uur wiskunde bij die strenge docent.

Roze sneaker – Primark €16,-
Air Jordan 11 sneaker– Nike €94,99