Back to school Hoog Catharijne MOB

Let's Go Back to School!

01 augustus, 2024
Hoewel het nog volop zomer is en we allemaal genieten van de vakantie, komt het nieuwe schooljaar toch langzaam in zicht. Het is de perfecte tijd om alvast vooruit te kijken en je voor te bereiden op de start van het schoolseizoen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste rugzakken, kleurrijke pennen, of handige agenda's, wij hebben de beste winkels voor je op een rijtje gezet waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om goed voorbereid aan het schooljaar te beginnen.

HEMA

HEMA

HEMA is een echte klassieker als het aankomt op schoolspullen. En dat is niet zo gek, want je hebt hier een heel groot aanbod aan kaftpapier, schriften, mooie gekleurde pennen en nog veel meer. Het is bijna lastig kiezen!

Flying Tiger

Flying Tiger

De volgende topper in schoolspullen is Flying Tiger. Naast (te) gekke stiften en pennen, etuis in de vorm van o.a. een ruimteschip, hebben ze hier ook notitieblokken, magnetische boekenleggers, washi tape en nog veel meer om het schooljaar 2024-2025 mega kleurrijk te maken.

Bruna

Bruna

Bij Bruna is er een ruime keus aan agenda's. Of je nou houdt van een strakke Moleskine, eentje vol met schattige kittens of puppies, van Minecraft of Fortnite of een van het grappige taalvoutjes, uit de brede selectie is er voor iedereen wel iets te vinden.

Sostrene Grene

Sostrene Grene

Ga jij liever voor de wat rustigere, meer natuurlijke producten? Loop dan een rondje door Sostrene Grene. Schrijfwaren in mooie pasteltinten, notitieboeken met bloemenen mappen en ordners in rustgevend beige... alles om in elk geval je bureau en schoolspullen een zen uitstraling te geven.

Media Markt

Media Markt

Heb jij voor 2024-2025 een nieuwe laptop nodig? Stap dan binnen bij Media Markt. Niet alleen hebben zij een groot aanbod van verschillende types laptops, zij kunnen je ook het perfecte advies geven over het type laptop dat jij nodig hebt binnen je budget.

Van Os Tassen en Koffers

Van Os Tassen en Koffers

Al die nieuwe spullen moeten natuurlijk ook nog ergens in. Van Os Tassen en Koffers heeft een breed assortiment tassen waarvan er vast wel een past bij je nieuw gekochte schoolartikelen. Scoor hier ook meteen een tas voor je gymspullen en je bent helemaal klaar voor schooljaar 2024-2025!

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet?

Schrijf je dan nu in om altijd als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes rondom Hoog Catharijne.