Aever-Clinics-banner news 1920x580

Aever Clinics opent vestiging in Hoog Catharijne

Op 9 mei opent Aever Clinics de deuren van de nieuwe vestiging in Hoog Catharijne. En dat wordt groots gevierd met een openings party op 16 mei! 

Op 16 mei tussen 16.00u en 20.00u ben je van harte welkom in eerste vestiging van de kliniek in Utrecht. Onder het genot van een glaasje champagne kunnen bezoekers profiteren van ongelooflijke kortingen (denk bijvoorbeeld aan 50% korting op een laser ontharingsbehandeling, tattoo verwijdering of body toning behandeling, 40% korting op luxe huidbehandelingen, 25% korting op cosmetische injectables) en nog veel meer. En je gaat niet met lege handen naar huis want er worden goodiebags en vouchers uitgedeeld (zolang de voorraad strekt).

 

"Bij Aever Clinics zijn we helemaal gefocust op het bieden van top niet-chirurgische beautyboosts, met de nieuwste high-tech snufjes en de beste producten. Onze missie? Een wereld waarin iedereen zich kan laten zien zoals ze willen én zich fantastisch kunnen voelen.

Wat we je beloven? Niet alleen de beste behandelingen, maar ook de beste prijs. Wij geloven in toegankelijkheid en betaalbaarheid, daarom geven we je onze prijsgarantie: spot je binnen 5 km van onze kliniek ergens anders dezelfde behandeling met hetzelfde apparaat of product voor minder? Wij duiken eronder!

We stuiteren van opwinding voor de opening van onze derde kliniek in Utrecht! Maak snel je eerste afspraak, want we kunnen niet wachten om je te laten stralen!"