SPORTZOMER HOOG CATHARIJNE

Sportzomer

icon

Stijlkamer & Gildekwartier

Zomer 2024 is vol met sportevenementen; het EK voetbal in Duitsland, de Tour de France, Wimbledon en natuurlijk de Olympische Spelen in Parijs.

En ook in Hoog Catharijne kan je je van je sportieve kant laten zien. Eerder hadden wij al de Middenstip en scoren met penalties. Vanaf 12 juli worden daar de XXL-spellen aan toegevoegd.

 

XXL FOOTBALL

Even een break tussen het shoppen door? Kom langs en speel een potje EK tafelvoetbal met je shopmaatje of andere bezoekers! Deze XXL-tafel is perfect om je voetbalvaardigheden te laten zien en je tegenstanders te verslaan. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon voor de lol meedoet, iedereen is welkom!

Locatie: Stijlkamer (voor Primark)

 

OLYMPIC TWISTER

Draai aan het rad en laat zien wat je in huis hebt. Het doel? Zo lang mogelijk blijven staan terwijl je de gekste posities aanneemt. Test je skills en versla je vrienden in deze ultieme uitdaging!

Locatie: Stijlkamer

 

VIER OP EEN RIJ

Stap het sportieve strijdveld binnen en daag je tegenstander uit voor een spannend spel op de tennisbaan van 4-op1-rij! Het doel is simpel maar uitdagend: zorg ervoor dat je als eerste vier dezelfde tekens op een rij krijgt. Kies je kant en laat de strijd beginnen!

Locatie: Gildekwartier