De Middenstip

icon

Voetbalfans opgelet! In juni spelen onze mannelijke oranje helden op het EK in Duitsland. Maar bij ons staat het weekend van 2 tot en met 4 mei al helemaal in het teken van het EK voetbal!

Een balletje trappen in de tijdelijke voetbal pop-up court, verschillende clinics, een meet & greet met o.a. Koen Zitoen en nog veel meer. Ben jij een échte voetballiefhebber? Dan wil je deze dagen niet missen! Dus trek je voetbaloutfit aan en kom langs in Hoog Catharijne!

 

De Middenstip vindt je in de Stadskamer van Hoog Catharijne. 

 

Programma:

Donderdag 2 mei (10.00-20.00u):

 

Vrijdag 3 mei (10.00-20.00u):

 

Zaterdag 4 mei (10.00-19.00u):

 

De Utrechtse Voetbalschool

Op donderdag en zaterdag staat het team van de Utrechtse Voetbalschool voor je klaar om je te helpen je skills te verbeteren. Aanname- en schiettechnieken, voetenwerk en het creëren van beter balgevoel. Door het leren van deze technieken word jij straks een topspeler!

 

Randall Do Rosario

Ontmoet Randall Do Rosario, een getalenteerde Freestyle voetballer. Hij is donderdag aanwezig voor een Meet & Greet!

 

Koen Zitoen van Touzani TV

De getalenteerde keeper Koen van der Leeden is natuurlijk bekend als Koen Zitoen van o.a. Touzani TV.  Zaterdag is hij aanwezig voor een Meet & Greet! 

 

NASSER clinics

Nasser el Jackson is niet zomaar iemand die leuke trucjes met een balletje kan. Deze tweevoudig wereldkampioen "Groundmoves" is zo goed, dat hij zelfs te zien is in Fifa street, werd hij 2e bij Red Bull Street Style in 2016 én was hij 3 jaar op rij ambassadeur van het KNVB straatvoetbal. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei kan je tussen 10.00 en 12.00 deelnemen aan zijn clinics. Wil jij net zo goed worden als hij? Dan mag je dit niet missen!

 

FC Utrecht Experience

Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.