Terug
HC_banner_1920x580_Show-min

Big Anniversary Show

icon

Vredenburgkade

Kom je ook naar onze Big Anniversary Show?

Met o.a. Antoon en Davina Michelle!

Op zondag 24 september bestaat Hoog Catharijne precies vijftig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een spetterende jubileumshow aanstaande zondagavond 24 september. Op het water van de Singel wordt een groot podium geplaatst voor The Big Anniversary Show!

 

De afgelopen maanden vierden wij het 50-jarig jubileum van Hoog Catharijne met een toffe campagne, leuke evenementen, acties, deals en een pop-up experience! Deze periode sluiten wij af op 24 september, de dag dat princes Beatrix destijds het winkelcentrum opende, met The Big Anniversary Show!

Voor de ingang van Hoog Catharijne aan de TivoliVredenburg-zijde wordt een podium op het water geplaatst met tribunes op de kade die voor extra zitgelegenheid zorgen. Het evenement wordt geopend door burgemeester Sharon Dijksma en Shopping Center Director Rinus Griep, waarna een spectaculair programma met entertainment en muzikale optredens volgt. Met optredens van o.a. Antoon en Davina Michelle. Daarnaast treedt lokaal talent Rosa van Bommel op en Tim Senders presenteert de avond.

 

 

 

 

De entree van The Big Anniversary Show is helemaal gratis en geschikt voor alle leeftijden. Het evenemententerrein is vanaf 16.30 uur geopend en het programma vindt van 18.30 tot 21.30 uur plaats. Op het terrein zijn drank- en snackverkooppunten aanwezig waar met pin betaald kan worden. Tijdens The Big Anniversary Show is plek voor circa 5000 bezoekers. Wanneer het evenemententerrein vol is, is er nog de mogelijkheid om op het Jacobskerkhof live mee te kijken op een groot scherm. Bezoekers die graag vanuit hun eigen bootje de show willen bijwonen, kunnen zich tot vrijdag aanmelden door een e-mail te sturen naar event@thegroundbreakers.nlom een plekje op de Singel te bemachtigen.

 

Daarnaast kun je voor €1 een herbruikbare cup halen in het winkelcentrum en deze na afloop van het event weer inleveren bij de uitgang. Het opgehaalde bedrag zal Hoog Catharijne doneren aan Justdiggit.  

 


Bereikbaarheid
Op zondag 24 september worden van 15:30 - 22:00 uur enkele wegen afgesloten. Er zullen verkeersborden en verkeersregelaars worden ingezet. Alle parkeerplaatsen en parkeergarages in de omgeving blijven bereikbaar. 

Het evenemententerrein is vanaf 16:30 uur geopend en het evenement is ook bereikbaar voor mindervaliden.

 

 

Huisregels

1. Door betreding van de locatie van het evenement accepteert de bezoeker de inhoud van de huisre.

2. Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico.

3. Tijdens het evenement worden foto- en videoopnamen gemaakt voor o.a. social media kanalen van Hoog Catharijne. Het kan dus zijn dat je gefilmd wordt.

4. De organisatie kan de bezoekers altijd vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen en zijn dan ook verplicht deze te laten zien.

5. Het meebrengen naar en/of het in bezit hebben van glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, drugs, (vuur)wapens en of andere gevaarlijke of verboden voorwerpen of stoffen dan wel etenswaren en alcoholhoudende dranken is niet toegestaan.

6. Dieren zijn niet toegestaan met uitzondering van hulphonden.

7. Het meebrengen en/of nuttigen van lachgaspatronen/ballonnen is niet toegestaan op het festivalterrein.

8. Kledingstukken die teksten of tekens bevatten die naar het oordeel van de organisatie aanstootgevend, discriminerend, beledigend of agressie- en onrustwekkend zouden kunnen zijn voor anderen en ontkleding tijdens het evenement is/zijn verboden.

9. Het is niet toegestaan professionele audio of video opnamen te maken zonder voorafgaande toestemming.

10. De organisatie is niet aansprakelijk voor de wijze van uitvoeren van het programma.

11. Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiliging)medewerkers te allen tijde op te volgen.

12. In geval van overmacht in verband met ziekte en/of afzegging van die artiest(en), stakingen, brand, slechte weersomstandigheden e.d. heeft de organisatie het recht het evenement te annuleren.

13. Bezoekers worden geadviseerd oordoppen te dragen.

14. In situaties waarin de algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen.

15. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

Zien we jou ook?

Evenemententerrein