Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Intimissimi in Hoog Catharijne

Shop visual Intimissimi

Toon op plattegrond

Openingstijden

Maandag   12.00 - 20.00 Dinsdag   10.00 - 20.00 Woensdag   10.00 - 20.00 Donderdag   10.00 - 20.00 Vrijdag   10.00 - 20.00 Zaterdag   10.00 - 20.00 Zondag   12.00 - 18.00
  • Intimissimi op social media:

Winkel Intimissimi

De perfecte bh? Intimissimi voldoet aan al jouw behoeften: een laag uitgesneden jurk, meer ondersteuning of het creëren van volume. Het kiezen van je beste bondgenoot voor dagelijks gebruik is niet altijd gemakkelijk. Het kennen van jouw maat is zeker een goede plek om te beginnen. Meet je buste en onderbuste in de winkel met de hulp van onze verkoopassistenten. Met Intimissimi kun je kiezen uit een extreem breed scala aan maten dankzij cupmaten variërend van B tot E in veel verschillende modellen. Naast het gemak van de diverse cupmaten, biedt Intimissimi ook extra vulling, cups met beugels, banden onder de buste en verlenghaken die jouw favoriete model kunnen aanpassen aan jouw lichaam. Probeer onze modellen: van de natuurlijke ondersteuning van de balconette-bh van Sofia tot de gloednieuwe Irina voor vollere bustes. De must-have Eleonora bh combineert de elegantie van Intimissimi-bh's met de bralette-trend. Als je twijfels hebt, kun je om hulp of advies vragen in de winkel.

We bieden elke vrouw bh die haar haar hele leven zal vergezellen. Maak van je beha je bondgenoot, werk samen met jou en je lichaam terwijl het in de loop van de tijd verandert. Het doel van Intimissimi is om de draagbaarheid van elk kledingstuk te garanderen, om defecten te voorkomen die lelijk kunnen worden. Om dit te bereiken, investeert Intimissimi veel in onderzoek naar materialen en vormen. We gebruiken een zeer elastisch Lycra®-kant, dat perfect past en bewegingsvrijheid biedt. Het is ook een waardevolle bondgenoot om je sensualiteit tot uitdrukking te brengen. Tegelijkertijd zijn katoen en microvezel twee materialen die je gewoon in je garderobe moet hebben, niet alleen voor je bh overdag, maar ook voor degene die perfect is voor avondkleding. Wij garanderen de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om onze producten te maken, zorg ervoor!

Acties en nieuws van Intimissimi

Meer

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top