Mode

Mexx is geboren beginnend met een kus. In 1986 nam Rattan Chadha zijn herenmerk Moustache en damesmerk Emanuelle over en voegde ze samen. Neem de eerste letter van elk en voeg twee kussen toe: Mexx. Beide merken stonden voor dezelfde levensstijl en maken als één geheel een sterker statement.

M(oustache) + E(manuelle) + XX (2 kussen) = MEXX

Het uiteindelijke doel van Mexx is het promoten van een casual, moderne levensstijl. Een levensstijl die draait om plezier hebben, optimistisch, ruimdenkend en inspirerend. Mexx creërt mode die een weg vindt naar garderobes en levens. Stukken die, eenmaal ontdekt, zullen worden bewoond, geliefd, vermengd met anderen en eigendom. Alledaagse mode voor echte mensen.

De uitdaging is om consistent te blijven, maar toch constant te veranderen. Om de Mexx-identiteit te behouden en tegelijkertijd mee te gaan met de steeds veranderende trends in de mode. Om dit te doen hebben zij ervoor gezorgd dat de collectie begrijpelijk, makkelijk te combineren, comfortabel en betaalbaar is. Het gaat erom modieus te zijn met de beste basics en trendupdates. Of je nu gaat voor een slipper met dierenprint, sandalen met plateauzool, een basic witte sneaker of een elegante espadrille: Het leven begint met xx!

Save Icon selectedSave Icon

Mexx

close iconGesloten
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Pandora
Gesloten
Calzedonia
Gesloten
Courir
Gesloten

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!