Gezondheid & Beauty

GGD Informatiepunt
Heb je vragen over gezondheid? Over bijvoorbeeld gezond leven, corona of opvoeding. Of over stress, reizen of seksualiteit?

Bij het informatiepunt van de GGD in Hoog Catharijne kun je met al je vragen terecht. Het informatiepunt is elke dag open. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Ze staan voor je klaar en nemen alle tijd voor een gesprek.

Voor alle kleine en grote vragen over gezondheid zoals gezond leven, stress, mentale gezondheid, corona, milieu, opvoeding, reizen en seksualiteit.

 

GGD registratielocatie
Daarnaast kun je 4 dagen in de week terecht om je vaccinatie om te zetten. Ben je buiten de EU gevaccineerd? De GGD in Hoog Catharijne kan vaccinatiebewijzen van buiten de EU omzetten in een DCC, die kunnen worden ingeladen in de CoronaCheck app. Je kunt hiermee reizen naar alle landen die zijn aangesloten bij het DCC.

 

Je vindt de GGD-locatie in Hoog Catharijne links naast de Hema. Vanuit station Utrecht Centraal loopt u Hoog Catharijne in. Houd rechts aan en volg de uitgang Moreelsepark/Mariaplaats. (zie Google Maps “GGD International Travel certificate")

Save Icon selectedSave Icon

GGD

close iconGesloten
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Lush
Gesloten
Kruidvat
Gesloten

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!