Mode

Claudia Sträter

Bij Claudia Sträter Hoog Catharijne vind je een eerlijke en tot in details afgewerkte kledingcollectie, ontworpen door talentvolle ontwerpers. Geroemd worden de elegante stijl, uitstekende pasvorm, aandacht voor details en de goede kwaliteit/prijsverhouding. Deze kenmerken vind je terug in de uitgebreide collectie, van een basisblouse, het perfecte pak tot een elegante jurk.

Mode moet de persoonlijkheid onderstrepen en voldoende speelruimte bieden voor de individuele interpretatie. Claudia Sträter Hoog Catharijne vertaalt internationale modetrends op karakteristieke wijze naar een duidelijk herkenbaar handschrift. Vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch en druk doende in hun beroeps- en privéleven. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor klanten van Claudia Sträter vanzelfsprekend.

Claudia Sträter is een van oorsprong Nederlands luxemerk, gericht op de moderne vrouw tussen de 35 en 60 jaar. Claudia Sträter Hoog Catharijne kenmerkt zich door een uitgebalanceerde prijs-kwaliteitsverhouding, aandacht voor details, een cleane snit en een eigen tijdloze ontwerpvisie met een elegante belijning.

Met de FashionCard, de vaste klantenkaart van Claudia Sträter, profiteer je van extra privileges waaronder de gratis vermaak service.

Save Icon selectedSave Icon
Claudia Strater

Claudia Sträter

close iconGesloten
hours

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Swarovski
Gesloten
Pieces
Gesloten
Sissy-Boy
Gesloten

We hebben meer winkels die jij vast leuk vindt, mis ze niet!