Zoeken op

Wat houdt het loyaliteitsprogramma in?

We zijn blij om je exclusieve kortingen en services te kunnen bieden! Deelname aan ons loyaliteitsprogramma geeft je toegang tot het volgende:

1. Het hele jaar door voordelen!

  • Hoog Catharijne Premium betekent dat je het hele jaar door toegang hebt tot voordelen, aanbiedingen en unieke services in onze winkels, restaurants en in het winkelcentrum.
  • Je kunt ook profiteren van exclusieve aanbiedingen van de partners van Hoog Catharijne.

2. Gepersonaliseerde aanbiedingen speciaal voor jou!

Je kunt profiteren van aanbiedingen speciaal voor jou en services en evenementen die bij jouw smaak passen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je favoriete merken en interesses delen in 'Mijn favorieten' van het loyaliteitsprogramma.

3. Unieke evenementen, waaronder 5 prijstrekkingen per maand in Hoog Catharijne, waarbij je kans maakt om geweldige prijzen te winnen!

  • Na elk bezoek aan Hoog Catharijne hoef je alleen maar je bonnetjes te scannen met onze app.
  • Met elke bon die je scant, doe je automatisch mee aan onze wekelijkse en maandelijkse prijsprekkingen - dat zijn vijf prijstrekkingen per maand!
  • Hoe meer bonnetjes je scant, hoe meer kans je maakt op cadeautjes en prijzen. Mis het niet en doe mee! Je kunt hier meer informatie vinden en de app downloaden: Hoog Catharijne Premium
Heeft het je geholpen?
Dank u voor uw antwoord.

Je hebt het antwoord op je vraag niet gevonden?