COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
Zonnebrillen

Zeven fashionable zonnebrillen

Schijnt de zon, dan heb je een goede reden om een zonnebril op te zetten. Maar ook als de zon nergens te bekennen is, vinden wij het prima weer voor een statement op je neus. Een goede zonnebril is namelijk altijd een goed idee, weer of geen weer. Deze zeven fashionable zonnebrillen wil je hebben!

Maak een statement

Bij Eye Wish maken ze dromen waar. Een Gucci bril staat toch op het verlanglijstje van iedere vrouw? Deze Gucci zonnebril heeft alles wat je kunt wensen: een goed formaat – gluren bij de buren kan zo ongestoord – en fijne lentekleuren. Ja, een statement is met dit montuur zo gemaakt. Ook de oversized zonnebril van Vila gaat niet zomaar aan je voorbij. De bril kan met je mee het ruimteschip in en juist dát vinden we fantastisch. De bril is anders, uniek en opvallend. Doe eens gek, stap uit je comfort zone en zet een trend!

Zonnebril Gucci – Eye Wish €209,-
Oversized zonnebril – Vila €21,99

Het leven door een ronde bril zien
De winkel van Ray-Ban is dé zonnebrillenhemel. Hier kun je uren kijken naar de nieuwste modellen. Wij bekijken het leven door een ronde bril, namelijk de round double bridge zonnebril. Óf door het te leuke, ronde model van H&M.

Round double bridge zonnebril – Ray-Ban €155,-
Ronde zonnebril – H&M €19,99

Klein maar fijn
Hoe kleiner, hoe fijner. Dat lijkt het motto in zonnebrillenland. Kijk maar naar de square sunglasses van Parfois en de cat eye van Bershka. Er gaat dit seizoen geen festival aan je voorbij zonder dat je een van deze twee exemplaren spot. 

Square sunglasses – Parfois €15,99
Cat eye zonnebril – Bershka €9,99

Oh Tommy…

Wij vallen als een blok voor Tommy Hilfiger. Deze bril heeft de it-factor!

Tommy Hilfiger 1648 – Hans Anders €99,-