Orange Fresco 3

Maak kans op de leukste spellen van Clementoni

Ben jij al Hoog Catharijne Premium member? Dan maak jij de komende maanden kans op de leukste spellen van Clementoni! 

Anatomielab

Bevat een realistisch model van het menselijk lichaam en organen om snel en gemakkelijk de menselijke anatomie te ontdekken. Verkrijgbaar met een handige kaartenhouder en viewer om lichaamsorganen en -stelsels te bestuderen. Bevat: DNA-molecule in 3D, menselijke organen en skelet om samen te stellen, skelethouder, anatomietafel, transparante kaarten, viewer, puzzel.

Cybertalk Robot

Voor technologiefans is dit een ongelooflijke wetenschappelijke kit die is ontworpen om een robot met 7 afspeelmodi urenlang plezier te maken! Download de gratis app op een smartphone of tablet en programmeer de robot met blokgebaseerde programmering, het invoeren van voorwaarden, acties, cycli en procedures. Neem spraakberichten op, verander ze door veel verschillende effecten en geluidfilters toe te passen en verzend ze vervolgens naar de robot. Je kunt hem laten reproduceren wanneer je maar wilt! De robotmicrofoon is ook perfect voor walkie-talkiespellen en je kunt vanaf een afstand met je vrienden chatten! En met de op papier gebaseerde programma's zijn er opdrachtreeksen te maken met behulp van de kaarten met QR-codes die door de app met augmented reality kunnen worden gelezen. De wetenschappelijke handleiding bevat veel informatie over robotica en elektronica, zodat jongeren de codeerwereld gemakkelijk kunnen ontdekken terwijl ze plezier hebben!

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Download de app via deze link óf bezoek de App/Google Play Store en ontdek al het moois wat Hoog Catharijne Premium je te bieden heeft.