De leukste budgetproof Vaderdagcadeaus

Ben jij gezegend met een toffe peer van een vader? Dan staat Vaderdag waarschijnlijk met hoofdletters in jouw agenda. Op deze speciale dag heb je maar één doel en dat is je vader blij maken. Scoor punten bij jouw liefste papa met de leukste, budgetvriendelijke Vaderdagcadeaus.

Voor de ijdele vader
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste vader van het land? Daar weet jij het antwoord wel op. Dankzij heerlijk geurende Vaderdagcadeaus, zoals een Bruno Banani eau de toilette van Etos of een shaving foam van Douglas, loopt jouw vader er tiptop bij. Precies zoals hij het graag wenst.

Bruno Banani eau de toilette – Etos €14,99
Shower gel – Rituals €8,50
Shaving foam by David Beckham – Douglas €13,36


Voor daddy cool
Heeft jouw vader een geweldig gevoel voor stijl? Dan is het vinden van een geschikt cadeau zo moeilijk nog niet. Voor een echte daddy cool shop je oversized T-shirts bij ZARA MAN, een hip vissershoedje van Primark of toffe badslippers. Weet je écht niet wat jij je vader moet geven? Ga dan voor onderbroekenlol.

Basic T-shirt – ZARA MAN €7,95
Vissershoedje – Primark €5,-
Badslippers – Zeeman €4,99
Boxershort Chasin – Score €9,95


Voor de gadget vader
Voor de nieuwste snufjes en handige gadgets ben je bij Hoog Catharijne op de juiste plek. Met de bluetooth speaker van Media Markt luistert je vader zijn favoriete muziek, waar hij ook is. Of zorg ervoor dat hij nooit meer te laat komt met een digitale wekker van HEMA. Piep, piep, piep, opstaan pap!

Bluetooth speaker – Media Markt €14,99
Digitale wekker – HEMA €15,
-

Voor de masterchef
Als jouw vader in de buurt ook wel de BBQ-master wordt genoemd, dan weet je hoe laat het is: tijd voor benodigdheden, die passen bij deze titel. Jij geeft hem deze Vaderdag een handige barbecueset en een masterchef keukenschort.

Barbecueset – Action €3,99
Masterchef keukenschort – Action €4,99


Voor de slimme vader
Stond jouw vader vooraan toen ze ‘intelligentie’ uitdeelden? Dan verslindt hij met plezier de beste en meest interessante en spannende boeken. De biografie van Johan Cruijff valt helemaal in zijn straatje. Schrijft hij liever zelf? Dan is het eco-friendly notitieboek van Blokker een topcadeau.

Boek Johan Cruijff – Bruna €15,00
Eco-friendly notitieboek – Blokker €8,-