Terug
HC_Blog_Jun_20222

Vaderdag cadeautips

Zondag 19 juni is zo ver: Vaderdag! Niets zo leuk als jouw papa een fijne dag bezorgen mét een topcadeautje. Helaas is het vinden van een tof vaderdagcadeau voor veel van ons toch altijd een opgave. Daarom hebben we de leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet die te scoren zijn in Hoog Catharijne. Zo tover jij gegarandeerd een lach op het gezicht van je vader aanstaande zondag! 

Dat zit wel snor!

Dat zit wel snor!

Voor een fantastisch geurend cadeau ben je bij LUSH aan het juiste adres. Je vindt hier een limited edition vaderdagcollectie met de leukste items, van een Superdad oogmasker tot een houtskool zeep in de vorm van een snor. Gun jij jouw vader wat rust en tijd voor zichzelf, dan is dit hét perfecte cadeau.

Kom naar Hoog Catharijne!

Kom naar Hoog Catharijne!

Eigenlijk is er geen cadeau leuker dan samen tijd doorbrengen op Vaderdag. Daarom ben je op Vaderdag van harte welkom in ons winkelcentrum voor een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants. Geniet van de lekkerste gerechten en drankjes en proost op jouw fantastische vader. Deze Vaderdag zal hij niet snel vergeten!

Voor de bouwers

Voor de bouwers

Is jouw vader fervent fan van dingen bouwen? Misschien is een nieuwe LEGO set dan hét cadeautje dat zijn hart zal veroveren. Of hij nu fan is van Star Wars, Looney Toons, auto’s, voetbal of reizen, er is een LEGO set voor iedereen. Hoewel je vader hoogstwaarschijnlijk dit project in zijn eentje “het beste kan afronden”, vindt hij het vast en zeker leuk als jij een handje meehelpt.

Groene vingers

Groene vingers

Voor vaders die graag hun handen vuil maken in de tuin, grasmaaien en BBQ’en hebben CASA en Action alles in huis om de tuin tiptop in orde te maken. Geef hem deze Vaderdag bijvoorbeeld een toffe barbecue set, stijlvol tuingereedschap óf een kweekkast zodat hij zijn eigen groenten en fruit kan oogsten.

De hoogste tijd voor vakantie

De hoogste tijd voor vakantie

Kijkt jouw vader ieder jaar weer uit naar de zomervakantie? Scoor dan de tofste vakantie items bij HEMA, Miniso of Normal. Van de grappigste opblaasdieren tot spelletjes voor op het strand en koelboxen, een echte vakantieganger maak je hier supergelukkig mee. Zo zal hij gegarandeerd met een grote glimlach door dat Italiaanse stadje lopen deze zomer (voorop en een paar meter voor de rest van het gezin, zoals een vader dat hoort te doen).