COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer

Uren zoet met speelgoed

Wat een feest, Sinterklaas is in het land. In zijn grote boek leest hij dat jouw kind(eren) heel lief is geweest dit jaar. Dus, dat zal wel een pakjesavond vol cadeautjes worden. Voor de hulpsinterklazen: je hoeft het niet alleen te doen. De hulppieten van Hoog Catharijne schieten je te hulp met het leukste speelgoed. En ze pakken het, als je dat wilt, ook nog voor je in.

Hoor wie trommelt daar?

HEMA heeft dit jaar een fantastische collectie aan houten speelgoed. Daar zit zeker een mooi sinterklaascadeau voor jouw zoon of dochter bij. Zo dopen we hem of haar in een handomdraai om tot, tromgeroffel, de sterdrummer van de Sinterklaasband. Over houten speelgoed gesproken, ook bij Action en Blokker shop je prachtig design speelgoed in de vorm van een trein of een mini-keuken. Dat is toch té zoet?

Zie ginds komt de stoomboot

Als Sinterklaas een stoomboot heeft, moet jullie huishouden er natuurlijk ook een hebben. Hebben de kids geen zin om te kruipen, fietsen of wandelen, dan pakken jullie gewoon de boot van Sissy-Boy. Nog zo’n leuk adresje waar je fijn speelgoed shopt.

Wie zoet is, krijgt spelletjes

Spelletjespiet zorgt er met plezier voor dat er tussen de cadeaus ook een spel zit. Dat is leuk voor het hele gezin. En met ‘spellen’ doelt deze piet niet alleen op bordspellen (tip: Monopoly in LOL-thema is een must onder de meiden). Nee, spelletjespiet weet ook alles van games en andere bezigheidstherapie. Dus, hulpsinterklazen, op naar Game Mania, Intertoys, Blokker en Sostrene Grene.

Als we het dan toch over bezigheidstherapie hebben. Niet alleen de kinderen zijn uren zoet met ‘in-elkaar-zet-pakketten’, maar jij waarschijnlijk ook. Je wordt bij dit type cadeau al snel aan je jasje getrokken om een handje te helpen. We hebben het natuurlijk over Playmobil van Intertoys en hersenkrakers van Lego.

Hop, hop, hop, paardje in galop

Dit paardje graast niet in de wei, maar in de huiskamer. Er gaat niets boven een verkleedpartijtje, dus maakt de Sint graag blij met bijvoorbeeld een verkleedset van een eenhoorn. De droom van ieder meisje!

 

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?