COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
Blog maart HC 1920 x 580

Modetrend: tussenjassen voor mannen!

Wanneer de winterjas weer in de kast mag, heb je natuurlijk wel een waardige vervanger nodig. Gelukkig is daar de tussenjas. Dit type jas is perfect voor het lenteseizoen en te shoppen in diverse gave modellen. Deze tussenjassen zijn een perfecte toevoeging voor iedere mannelijke garderobe!

 1. LOAB long parka black – BALR. €300,-
  Ze noemen deze jas niet zonder reden the piece of the season. De parka is een stijlvolle jas, maar met stoere elementen. Dankzij de buttons kun je dit iconische item op diverse manieren stylen.

 2. Bomberjas – JACK & JONES €39,95
  Er zijn weinig jassen die op kunnen tegen het bomber jack. 

 3. Denim jack imitatielamswol – Bershka €45,99
  Niemand kijkt je gek aan als je alwéér je nieuwe denim jack aantrekt. Deze tussenjas is nou eenmaal geschikt voor iedere look!

 4. Kidder mountain jas – Timberland €149,95
  Vergeet zwart, wit, grijs of bruin, ga voor okergeel. Omarm dé trendkleur van dit seizoen. Een interessant weetje is dat ze bij Timberland liever jassen maken van plastic flessen dan ze weggooien. Deze jas is dus nog verantwoord ook!

 5. Check mac jacket – The Sting €99,95
  Baas boven baas! Ook voor de zakelijke man is er een passende jas te vinden. Deze geruite halflange jas van The Sting is perfect voor on the go, naar kantoor of een belangrijke meeting.

 6. Scutar trenchcoat – G-Star €199,95
  Deze regel geldt voor zowel mannen als vrouwen: bewaar je trenchcoat zolang als het kan. Dit item vind je namelijk ieder jaar weer terug tussen de modetrends. Een klassiek, stijlvol en tijdloos item! Bij G-Star vind je de trenchcoat in een modern (tussen)jasje.